1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2698132

Sv: Silly Season 2024-25
Propagandus: Jag gillar grejen med "förtjänstfana" som mordor kör med. Inget pensionerat nummer, men hissad i taket och erkänd för sina insatser i klubben, på så sätt kan man också hissa ledare utan konstigheter.

Flera andra klubbar kör också helt sonika med "hyllningskvällar" för spelare som förtjänas att hyllas men kanske inte hängas upp, vet att HV gjorde det med Jämtin bland annat.

Finns massvis av sätt man kan hylla viktiga spelare utan att nödvändigtvis hissa, eller pensionera nummer. Ett tvättäkta exempel är väl Elias Pettersson som med allra högsta sannolikhet inte kommer att spela i Timrå IK igen och om han gör det så är det på sin höjd 1-2 säsonger till. Kan ju räcka med en hyllningskväll och eventuellt döpa en plats i arenan efter honom, såsom Zäta-logen, Bulla-logen osv. typ EP-rampen eller fan vet jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
När senaste hade vi en tränare som det mest spännande nyförvärvet inför en ny säsong? Lill-Kenta? Länge sen var det i alla fall och det gör att den här säsongen känns extra spännande att se fram emot!

En eloge också till Kimmo som håller den linje som han tror på för att Timrå ska ta nästa steg som förening. Detta till trots att Ante var populär i klubben, kan inte varit helt enkelt beslut att genomdriva av flera anledningar.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
RasmusVS: Precis. När man hissar någon så ska det vara något väldigt speciellt, tänk Bobby Orr, Gretzky eller Lidström, och det ska göras i samband med att de avslutar sin karriär.

Att hissa spelare som ingen under 60 sett spela och ingen utanför klubben vet vem det är är helt meninglöst mer än för att visa att man är bra på historia.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
RasmusVS: det enda numret som ska vara pensionerat är nummer 5! Sen duger det alldeles utmärkt med förtjänstfanor som du säger.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
RasmusVS: Nubbens kurva, mellan västra och södra.👍
Kommentera