1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581725 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2698946

Sv: Silly Season 2024-25
PrästenAgneta: Tapp och tapp. Man valde att inte förlänga med varken Lundin eller Hanzl. Sen Lundin, har du ens sett han spela i SHL? Vet inte om det är ett så stort tapp att tappa en 3:e center som mäktade med 11 poäng och inte heller vägde upp det med nått särskilt defensivt spel att tala om?

Hanzl kostade betydligt mer än han smakade när man slår ut helheten av förra säsongen.

Sen verkar du glömma den stomme vi har?


Wedin, Hållander, Lander, Dahlén, Emil.P etc.
En stomme som ansågs underprestera förra säsongen.
Ja räkna bort Lander och Hållander med hur de avslutade säsongen. Men i stort sett mycket sparkapital där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Backsidan blir vår största utmaning igen som det ser ut. Det är klart att både Lyytinen och Rindell är förluster som kommer kännas. Men hur många matcher kunde vi glädjas av att båda fanns på isen i friskt skick, t.ex?

Nej, med den offensiv vi hade den här säsongen, som av någon anledning inte alls nådde sin fulla potential, finns mycket sparat inför kommande säsong. Sen att Olli Jokinen kommer skjuta sig själv i foten med en alldeles för aggresiv approach vet jag inte vad jag ska säga. Själv så älskar jag hur tydlig han är med sin kravbild. Japp, har jag sagt att jag älskar det ordet innan!? ;)) Men det vill till att spelarna verkligen checkar in och är villiga att göra en verklig re-boot i sitt sätt att träna.

Det är här jag känner lite tveksamhet för den nivå som vissa av spelarna ligger på idag. Har Tim Erixon det i sig? Hur blir det med Eronen, blir han kvar? Nu tar jag nästan det för givet. Och isåfall, kan Jokinen få honom på rätt spår?
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Rindell, Lundin och Hanzl är 69 poäng som ni ska ersätta.

Men du har rätt, stommen borde kunna göra det bättre. Ni har väl SHLs bästa förstakedja? Dahlen ska komma igång igen.
Kommentera