1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2699087

Sv: Silly Season 2024-25
Spanskaryttarn: Vi värvar för att få ett bättre lag och ni som har SHLs bästa kedja kunde och bättre top 2 kedjor kunde bara göra 3 fler mål än nykomlingen?

Skulle säga att både ni och vi behöver få in bättre backar, men att det ser sämre ut på backsidan för er än för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
PrästenAgneta:
Man kan ju också gå rent i åttondel, kvart och semi, spela SM-final och ha ett extremt bra lag på pappret men ändå göra 17 mål mindre än nykomlingen.

I dagens hockey så kollar man ju VÄLDIGT lite på +/- på spelare nu jämfört med förr eftersom mål för och mål emot inte alls tvunget speglar matchbilden i matchen, och att resultat har en tendens att rinna iväg om ett lag har massor med med eller motstuds.

Såg att du tog som exempel att vi torskade mot Modo med 7-1 under säsongen, det gjorde vi - men då var ju studsarna sånna att även en pilatesboll hade gått in, samtidigt som den avancerade statistiken tycker att det var en match som Modo skulle vinna med 3-2 (kolla om du inte tror mig).

Jag tänker personligen inte vara den som ger Modo någon floppstämpel eller förutspår att ni kommer spela kval, men däremot så är det ju ett väldigt kritiskt år för Woods, Aagaard och (delvis) Ranta, som gick på rus och fick maxutdelning. Har en, två eller alla av dem ett mellanmjölksår 24/25 så kommer Modo ha en väldigt tunn offensiv.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
PrästenAgneta: Ni blir sist iår tyvärr. Alltid svårast år två..
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
PrästenAgneta: Haha grejen är ju de att Timrås forwards underpresterade totalt förra säsongen men ändå var med och slogs om top 6.

Det vi behövde få in till nästa säsong var en ny tränare och nu har vi fått in en tränare som förhoppningsvis kommer höja alla spelare till nivån dom ska ligga på.

Vi behöver inga nya forwards för spets som just modo är i stort behov utav och värvar efter, Timrå har bland de bästa forwardsuppsättningarna i ligan. Gäller bara att kunna förvalta dessa spelare på rätt sätt och jag personligen tror Jokinen är rätt man för de uppdraget.

Man ser och känner en nytändning i hela föreningen efter hans ankomst.

Klart man hade kunna förbättra vår backsida, är väldigt glad över att Näsén tar över Rindells plats, Stor uppgradering då Rondell hade så sjukt djupa dalar och gjorde misstag på misstag i varje match.

Tråkigt tapp av Lyytinen, stabil tvåvägsback som sällan gick bort sig. Men väldigt seg på skridskorna så förhoppningsvis kan Pilö bli en uppgradering där.
Kommentera