1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #299573

Sv: Tallar och t-shirts
Den där T-shirten jobbades fram för över ett år sedan av en "banjoispererad liten grupp) i grundutförandet... Tanken var att ta fram en lite "underground" T-shirt som skulle tryckas upp i en väldigt begränsad upplaga. typ 20-50 st. Och säljas för supporterklubbens räkning. Misstänker att det är världens första Italienska hockey T-shirt med spagettiwesterntema...

Översättningen (som inte är så enkel med bla smeknamn översatta till Italienspråket) fick vi hjälp med från en glad tjej som varit boende i Italien många år. Det är således en del syftningar som säkert förstås eller anas bättre i Italien än i rak översättning;-) Texten har bollats via fax, mail och telefon... Vete fan om det inte var comradio också.

T-shirten försvann sedan i Indiana Jones berömda lagermagasin... Kul att den nu åter dykt upp.

Jag har i alla fall inget i mot att TIFO-gruppen tar vinsten för försäljningen. Men det vore bra om T-shirten går på expertgranskning först. Låt några italienare och andra språkbegåvningar ta en titt! Sedan beställer jag 5 stycken direkt. Och skit i det vita på armar och krage. Det har bara en förmåga att bli "grått" efter en kort tid. Kör med en röd T-shirt och vitt slitstarkt tryck rakt av. Man kanske skulle lägga till något under de utvalda hjältarna (med smeknamn) om att: "Hjältar kommer och går men Timrå består"
Kommentera