1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581953 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #329281

Sv: Ramsorna som försvann
Märker att jag inte bör skriva den typens inlägg efter klockan 24 på en vardag. Missade totalt många punkter.

"skulle man se till alla mina normer som jag anser vara rätt så skulle klacken bestå av 5 pers eller nått"

Fortsättningen på den meningen skulle vara att en klack består av så många olika människor och lika många ideologier om hur det ska se ut, fullkomligt naturligt. Tycker inte att jag sagt något annat heller...

Sen detta med kreativiteten, menade på inget sätt att folk över 25 totalt saknar kreativitet som ni verkar ha tolkat det. Däremot så är intresset för att tex skapa flaggor och just intresset för TIFO-verksamhet större i den åldern, oftast men absolut inte alltid. Ett undantag är Redax 2, han är minst 26.

Madde: Eftersom du misstolkat ungefär 95% av mitt inlägg så orkar jag knappt besvara det, vill man vända på precis varenda argument så är det klart att man tycker att det jag skrev var helt idiotiskt. Finns det absolut ingenting som är sant i inlägget?

Vad exakt har med Timrå-klacken att göra då? Varför är det en ful sak att ta influenser från den sport som supporterverksamhet först dök upp i? Hur många ramsor hade funnits i Timrå om ingen hade sneglat på fotbollen? Kan komma på en just nu, och det är "Röd och vit hockeydynamit". Tycker du att det räcker så är det upp till dig, jag håller väl inte riktigt med. Den av många hyllade "begravningsramsan" hade inte funnits till om inte jag hade kollat på en filmklipp från Turkiet för att ta ett av många exempel. Men den hade vi ju kunnat klara oss utan, för att inte nämna alla andra ramsor. "Timrå IK är dom bästa" hade inte existerat om de som grundade den i Timrå inte hade sneglat på Bajen.
Kommentera