1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582313 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #382964

Sv: Inte bra
mike66: Tack för dina bevingade Ingmar Bergman ord... På tisdag åker vi till dödens väntrum (Scaniarinken) där bjuder vi upp till ett svettigt parti schack... Tik-Bergslagen rör på sig.

Tänka sig, i morse när jag slog på radion så lirade dom Orups "Jag blir hellre jagad av vargar..." Ytterligare en förstärkning av denna grymma verklighet...

Sitter nu och funderar på om man ska frångå principen att inte supa skallen av sig en tisdag... Dessutom i "Draganland"... (Södertälje)

Efter att ha läst SS-doktorsavhandlingen om att klackar blir bättre när man är stinn på eldvatten så jagar jag nu tveklöst stans bästa dricka. Var hos en polare i helgen som rikligt bjöd på en isländsk upplevelse vid namn (tror jag) "Svarta Döden". Någon som vet om den rackaren finns att köpa på monopolet? Fick en härlig frispråkighet av detta exlir. Var bara några oktaver från att bli inburad av några kinkiga poliser som menade på att midnattliga overtyrer och brutalvinglig framfart inte hörde till normalordningen. Men efter att salivstänkande ha framfört ett brinnande försvarstal som skulle fått Anders Björk att framstått som en nykter flickscout så lät dom mig givetvis lulla vidare i natten. Nu sjungande Timråramsor aningen tystare i och för sig... Men det är väl tanken som räknas...

Jag kräktes sedan medlidsamt på en leksandsupporters garageuppfart. Dom krakarna har det tuffare än tufft. Kan behövas livas upp... I mitt klackrus så var det den bästa gåvan jag kunde komma på. Vem säger att man inte blir kreativ av sprit?

Vi syns i Södertälje. Greven plast och jag...
Kommentera