1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581467 inlägg · 6216 ämnen

Inte bra

383446 · » Till forumet


Sv: Inte bra
Okej, var det någon mer än jag som inte hoppade av glädje utav Falcons reklamploj igår?

För det första tycker inte jag om när sport ska sponsras av ett företag som säljer alkohol. För det andra så är väl Falcon en av Djurgårdens huvudsponsor?

Hoppas de flesta lyckades få en lott igår och åker ut till Midlandas konsthall för att se om ni vunnit eller ej.
Efter att ha missat första perioden pga vi blev tvungna att hämta trumman och allt annat i bussen så lyckades jag dela ut 3 rejäla buntar med lotter. Okej, jag såg inte mycket av matchen men vad gör man inte?

Det är heller inte bra att jag inte får åka till Tälje i morgon. Jag som dragit fram tröjan ur garderoben och allt :(
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: äh du behöver ju inte vara så negativ... :)
Kommentera

Sv: Inte bra
Smokey:
Greven plast ?
du menar att du ochså dricker cider?
Kommentera

Sv: Inte bra
mike66: Tack för dina bevingade Ingmar Bergman ord... På tisdag åker vi till dödens väntrum (Scaniarinken) där bjuder vi upp till ett svettigt parti schack... Tik-Bergslagen rör på sig.

Tänka sig, i morse när jag slog på radion så lirade dom Orups "Jag blir hellre jagad av vargar..." Ytterligare en förstärkning av denna grymma verklighet...

Sitter nu och funderar på om man ska frångå principen att inte supa skallen av sig en tisdag... Dessutom i "Draganland"... (Södertälje)

Efter att ha läst SS-doktorsavhandlingen om att klackar blir bättre när man är stinn på eldvatten så jagar jag nu tveklöst stans bästa dricka. Var hos en polare i helgen som rikligt bjöd på en isländsk upplevelse vid namn (tror jag) "Svarta Döden". Någon som vet om den rackaren finns att köpa på monopolet? Fick en härlig frispråkighet av detta exlir. Var bara några oktaver från att bli inburad av några kinkiga poliser som menade på att midnattliga overtyrer och brutalvinglig framfart inte hörde till normalordningen. Men efter att salivstänkande ha framfört ett brinnande försvarstal som skulle fått Anders Björk att framstått som en nykter flickscout så lät dom mig givetvis lulla vidare i natten. Nu sjungande Timråramsor aningen tystare i och för sig... Men det är väl tanken som räknas...

Jag kräktes sedan medlidsamt på en leksandsupporters garageuppfart. Dom krakarna har det tuffare än tufft. Kan behövas livas upp... I mitt klackrus så var det den bästa gåvan jag kunde komma på. Vem säger att man inte blir kreativ av sprit?

Vi syns i Södertälje. Greven plast och jag...
Kommentera

Sv: Inte bra
Skarin: Nu överdrev du väl ändå en smula va...=)

Förresten så visste jag inte att det gick att dricka vatten...måste genast gå och prova.;-)
Kommentera

Sv: Inte bra
Selina: Das ist mkt möglich....

"dessa personer"....... Jag skulle nog vilja häva ur mej att samtliga höjer sig många snäpp när det vankas bortamatch, även dem som dricker vatten ;)

Sedan är det ju bara att ta sig en titt över hemmaklacken. Det kan aldrig bli lika bra hemma som borta.

För lite klackfolk, för få som skriker.
Du är ju den som sjunger mest givetvis. Men det är som sagt alldeles för få. Väldigt synd att det ska vara så.
Kommentera

Sv: Inte bra
Skarin: Ja men testa att kör en alkoholfri resa så ska ni nog se att dessa personer inte håller samma kvalite längre.;-)
Kommentera

Sv: Inte bra
Selina: Självklart är det så. Men så är det ju överallt också, det går ju inte att komma ifrån =)
Men visst kan jag hålla med Knylan om att det inte är samma folk som står i klacken hemma som borta. Det skiljer sig en hel del i alla fall.
Kommentera

Sv: Inte bra
gnäggKnylan: Vet inte om det beror så mycket på att personerna som åker på resor inte är samma personer som står i klacken hemma.
Den stora skillnaden skulle jag hellre tro är alkoholen.
Knappast någon nyhet att folk i allmänhet blir gapigare med sprit i
kroppen...och med tanke på att det inte direkt spottas i flaskorna
på resorna så är det ju inte så konstigt att våran klack låter
annorlunda borta än vad den gör hemma.

Tyvärr kommer vi nog aldrig att klara oss utan trumma...för det är för få som törs(?) skrika utan den.
Kommentera

Sv: Inte bra
Den dagen Timråklacken klarar sig utan trumma, den dagen blir speciell och bör gå till historien.

Knylan: Lugn nu. Det är ju du som tar över nästa säsong, med handskar på ;)
Kommentera

Sv: Inte bra
GuRRa: Jag håller med dig, om det nu fick livsgnistan att börja lysa igen...
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: Ahh men det låter ju alldeles för bra för att vara sant, inte femhundringen dårå utan "Liemanstemat." Glöm inte schackspelen bara och att öva in replikerna från "det sjunde inseglet.";

"RIDDAREN: Vem är du?

DÖDEN: Jag är Döden.

RIDDAREN: Kommer du för att hämta mig?

DÖDEN: Jag har redan länge gått vid din sida.

RIDDAREN: Det vet jag.

DÖDEN: Är du beredd?

RIDDAREN: Min kropp är rädd, inte jag själv.

[DÖDEN: Nåja, det är ju ingenting att skämmas över.]

Riddaren har rest sig upp, han fryser. Döden öppnar sin kappa för att lägga den kring Riddarens axlar.

RIDDAREN: Vänta ett ögonblick.

DÖDEN: Så säger ni alla. Men jag lämnar inga uppskov.

RIDDAREN: Du spelar ju schack, inte sant?

En glimt av intresse tänds i Dödens ögon." Osv...Bara att träna och åter träna om detta ska gå att genomföra i ett eventuellt slutspel.

Nu; nattinatti och sovgott ZZZZzzzZZZZäta på er ZZZZZzzzzZZZZZZ
Kommentera

Sv: Inte bra
mike66: Har tyvärr inte räknat ihop kulorna än, men siffran landar väl någonstans kring 500-lappen. Brukar göra det.

Tycker vi kör på liemanstema någon resa i slutspelet (farligt ord, jag vet). Alla ska ha svarta kåpor och en lie var. Tycker det är för lite död över hockeyn i Timrå...
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: Fick ni ihop några stålar till nått kommande "stormördartifo?" Mitt "dödsmässetifo" gick i stöpet idag. Jag tycker att det har blivit lite för tråkigt i arenan under den sista tiden. Samma gamla låtar som brölar i högtalarna, samma gamla rövita supportrar som klappar händerna när de är riktigt glada o s v. Nä nu får ni ta krafttag så att det blir lite roligt att gå på hockey igen. Det ska ju vara lite "tingeltangel" åsådäradårå. Nästan så att det var bättre förr när kraxande "kråkan" for omkring och dummade sig, i alla fall kuligare för då skrattade man. Nu sitter man ner och rådeppar och kan inte hitta det minsta som är roligt. Inte ens en skelögd örnjävel finns det att skratta åt längre.

Kämpa Tifogruppen!
Kommentera

Sv: Inte bra
jon: Även om det är kul att den finns att tillgå så ska det inte vara en nödvändighet att den finns med på varje match. En klack ska även kunna klara sig utan trumma.

Men det är ju min åsikt... som jag förmodar inte är värd nånting härinne.
Kommentera

Sv: Inte bra
anta: Precis. Grunden till att man överhuvudtaget har trumma är ju för att alla ska kunna synka sånger och klappar rätt så att det inte blir soppa av allt. Sen så går det givetvis att lägga in diverse solon osv, om trumslagarpojken är kapabel. Skarin är väl ganska kapabel tycker jag... =)
Kommentera

Sv: Inte bra
anta: Helt riktigt, visst är det så att de blir lättare att sjunga o klappa till trumman. Det känns även som om att det är svårare att låta bli att haka på om trumman går på fulla varv, men det ska funka mycket bättre utan trumma en vad de gjorde i första perioden idag.

Vill minas Globen resan för ett tag sen, när vi röjjde riktigt rejält utan trumma, men de är väl som Knylan säger att det är skillnad på hemma och bortaklack.
Kommentera

Sv: Inte bra
Tycker inte att det bara är klacken som är beroende av trumman,även sittplats kom ju igång bättre i andra perioden.Måste ju vara lättare för hela hallen att klappa och sjunga när trumman ljuder .
Kommentera

Sv: Inte bra
Bergius: Finns väl kategorier för allt. =)
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: Haha gnägg, finns det ens en sån kategori?
Kommentera

Sv: Inte bra
Och för dom som omedelbart kommer sortera mitt förra inlägg in i kategorin gnägg så måste jag väl kanske tillägga att det inte alls är riktat så. Men ni får väl göra era egna tolkningar.
Kommentera

Sv: Inte bra
jon: Precis. Som sagt så har det blivit till ett beroende, klacken måste ha trumman för att det ska fungera. Åtminstone på hemmaplan. Nere i Leksand 26/12 så gick det fullkomligt lysande utan, men det är som det har snackats om tidigare två skilda klackar nästan. Mestadelen av folket som åker på resorna står inte i klacken på hemmamatcherna. Jävligt synd.

Skulle vara mycket intressant om man kunde förutspå hur det kommer se ut om 3 år inom Timrå IK och Supporterklubben. Hoppas så förbannat mycket att det kommer nya förmågor inom Supporterklubben och allra främst då klacken. Känns som att en generationsväxling skulle göra gott.
Kommentera

Sv: Inte bra
Det ryktas om att Kenta sagt att Mandervilles handskada innebär att han är borta "en längre tid". DET låter inte bra om det stämmer

Positivt ikväll var att Corey visa att han är en bra målvakt. Var utmärkt i de två första perioderna. Släppte ett par underliga returer i tredje, men sammantaget helt godkänd.
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: Aha. Ja den dök ju upp iaf. Huvudsaken det. Men det var trögt utan den måste jag säga.
Kommentera

Sv: Inte bra
Knylan: aha det förklarar saken! :)
Kommentera

Sv: Inte bra
Teamrå: Vi får hoppas att det inte är någonfara med Mandervilles hand. Han behövs verkligen. Kommer att bli tufft nog mot SSK på tisdag.
Kommentera

Sv: Inte bra
jon: I TS-buss:s garage. Dalan missade hela första perioden eftersom han var och irrade runt där för att få ut allt som av diverse missförstånd bland annat blev kvar i torsdags.
Kommentera

Sv: Inte bra
Halo Gordie: Det är så fruktansvärt mycket lättare att sjunga när man är uppbackad av trumman. Vart var den i första egentligen?
Kommentera

Sv: Inte bra
Halo Gordie: Ja du har kanske rätt men vafan en svacka måste vara tillåten även hos klacken. Men som jag skrev nyss: Jag tycker dom gjort en bra säsong så här långt. Mot Färjestad behövs det nog friska stämband för dom ska vi knäcka från läktarhåll. Målvakterna deras verkar darriga precis som utespelarna. Vi hjälper Timrå på torsdag till nya poäng

ALLA TILL ARENAN!!
Kommentera

Sv: Inte bra
Teamrå: Något annat som inte var så bra idag var klacken... Kändes dött i första perioden, det var alldeles som spelarna i Timrå kände av att det fattades något, precis som mig! De kom igång när trumman kom igång, typ...

Som jag uttryckte mig till Jimmy förrut, Klacken är sämre än Lärking och Timrå tillsammans ikväll. Var verkligen dålig...

Något som jag aldrig kommer att förstå är hur klacken kommer att leva vidare utan Skarin på trumma, förvisso finns det säkert arvtagare, men ingen kommer att bli lika bra som han hur mycket de än trummar...
Kommentera

Inte bra
Hörde efter matchen att Manderville skadat handen, ev brutet finger..

Nå´n som hört ngt om detta?
Kommentera

383446 · »