1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582214 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #444499

Sv: Supporterklubbens jacka
JimmyH: Har man redan tryckt dom där svarta luvtröjorna? Annars kunde väl en kompromiss vara att man flyttar supporterklubbens märke från litet på bröstet till stort på ryggen. För att sedan sätta örnen litet på bröstet... Jag förstår mycket väl att örnen inte kan utrotas omgående. Men visst kan den tonas ner och spela andrafiol? Ören har ju trots allt funnits i några år. Jag köpte min första örntröja typ 98... Har bara en. Men jag har en uppsjö härliga undergrundtröjor.

Min T-röd har en speciell plats. TIK-08 on tour 99 lika så... Manderville tröjan var i Karlstad i lördags. Många FBK-are som stod och läste på ryggen...

Den jag är fegast att bära är "THE BIG RED MACHINE"-piraten... Hells Angels har rättigheten till den... Men ibland måste den bara på.

Två äkta matchtröjor med tacklingsmärken, som man mer och mer sällan har på sig. En är för övrigt upphängd här på den lokala sportbaren. Mitt kvinnohundpinn har förövrigt en liten örn också... Den smyger man med i kavajslaget när man är mer civil affärsnisse. Sittplats? Nästan aldrig.

Tröjan jag drömmer om? En röd och vit spagettiwesterntröja med en italiensk hyllning till "rosso bianco" Timrå IK... Det latinska språket är underskattat i ishockeysupporterkulturen...

Plus att Timrå IK vaknar upp och ser möjligheter till att öka försäljningen genom att både blanda örn med tallar, och sälja båda separat... Framtiden kommer då att visa vilken kollektion vi supportrar föredrar. Allt har sin tid, men marknaden styr. Den som bäst kan påverka marknaden vinner stålarna och maktkontrollen. Reklambyrå är bra.

Röd och vit hockeydynamit!
Kommentera