1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581634 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #524064

Sv: Timrå IK - DIF Kvartsfinal 7 2005-03-16
Jag förstår och delar besvikelsen hos alla. Men det känns som att det letas syndbockar både här och där. Vad jag saknar är hjärta hos några lirare... offerviljan och glöden finns inte riktigt där. Kenta kan man kanske ifrågasätta men va fan ska man som tränare göra när man dominerar en match som den här men puckfan vägrar gå in. Bränner man sådär många chanser så vinner man inte. Man får inte bränna dom där lägena i en sådan match.

Jag är ledsen Modin men va fan gör du? Brinner du inte för Timrå så bänka dig själv...jag vet inte vad det är men det funkar inte för dig och då bör du inte vara där...sorry. Gillar Modda skarpt men det går inte att bortse.. Men han är inte ensam.

Berg och Kipper är två mycket kompetenta spelare men det verkar inte finnas något hjärta. Man kan inte göra missar och sen stå där och rycka på axlarna som om det inte gjorde något.

Kenta det är inte förbjudet att bli förbannad ibland. även om det inte är din stil och jag inte vet hur det låter i omklädningsrummet men ibland så måste man plocka bort spelare som inte visar glöden. Gillar din ledarstil skarpt som fan. Men idag funkade den inte till 100%

Tack Timrå för denna gång. Tack ni som visade glöden (Manderville och Hedström bland andra).

Vi förlorade inte semiplatsen idag....det gjorde vi för några matcher sen.

Jag har inga problem med att förlora när man in i det sista ger allt för att inte göra det... Det här kvartsfinalserien så har några saknat glöden och viljan... det är därför enligt mig som säsongen är över.

Timrå föll på eget grepp...jag ser Timrå som ett lag och tycker därför att laget ska ta förlusten som ett lag... Det är sällan vi bara är en man på isen...

Sorg idag... Ny dag imorgon...
Kommentera