1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581688 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #535416

Sv: Leksand och Brynäs
Onekligen lite småcoolt av Leksand att greja det. För andra gången i rad, dessutom. Om skellefteåspelarna tycker att dom har press på sig är det knappast en viskning i jämförelse med leksingarna.
Blir intressant att se hur Leksands framtid ser ut. Ny arena, märkligt god ekonomi och en lokalkonkurrent i Mora. Kan gissa att Simons kammar luggen med något darrig hand idag. Hans dagar som elitserieklubbspatriark är räknade, and he knows it.

Brynäs imponerar också en smula. Dom lyckades få ut vad som krävdes - och fanns - i laget när det som mest behövdes. Det räckte till fortsatt elitseriespel, men frågan är om man kan undvika samma situation nästa år. Då med ett hårdsatsande Malmö och ett, förmodligen, än mer desperat Skellefteå.

För nu måste något göras i Skell-hell. Visst har man vikit ner sig, men man har heller inte räckt till sportsligt. Laget är helt enkelt för klent. Det saknas ordentlig spets. Wernblom och Söderberg må imponera på Sundsvall eller Löven, men näppeligen på Brynäs eller Leksand. Peo får dra upp storlädret och gambla. Köpa in ett par spelare av riktigt hög elitserieklass. Skaffa en förstafemma som inte räds Fan själv. Annars går det inte, nästa år heller.
Kommentera