1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582208 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #549161

Sv: Webbshop
Man blir lite ledsen över att sortimentet med tallar lyser med sin frånvaro... Möjligt att styrelsen med flera tycker att ståplatspubliken och Hockeysnackarna inte är mycket att lyssna på.

För mig är det här man finner delar av Timrå IK:s innersta kärna.

Människor i alla åldrar som brinner för Timrå IK. Folk som utan att tveka åker hundratals mil för att stötta Timrå IK i med och motgång. Folk som tar ledigt från jobb mm. för att ta sig till Malmö, Boden, Nyköping, Arboga, Sandviken, Solefteå, Västerås, Leksand, Tranås och andra hålor. Man organiserar egna resor. Hyr minibussar, bilar mm. En fanatism som förbrödrar många olika typer under Timrå IK:s fana.

Jag ser upp till "småskitar" som Frella, Knylan med flera som offrar timmar på läckra tifos. Möjligt att jag är lite skadad som får "ståpäls" av sådant. Jag glömmer aldrig när "klacken" lyfter egna spelare och får motståndare ur gängorna med sköna gliringar... Jag gillar att sammanstråla med 100-tals andra rödvita på olika krogar inför match. Det är både mäktigt och kul att träffa folk som lite halvfanatiskt delar samma intresse.

Möjligt att Timrå IK:s nuvarande styrelse tycker att "vi" är något katten släpat inn...

Men jag minns att det inte var så många år sedan Timrås styrelse fick tigga pengar av supporterklubben för att ha råd att hyra buss och åka iväg med Timrå IK:s hockeyspelare till match.

Nu är det kanske nya tider... Möjligt att det är ett tallsortiment på väg till hösten. Jag hoppas verkligen det.
Kommentera