1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #594061

Sv: Mejl till Aftonbladet

ernie eagle:

Jag tänker inte ge mig in i någon hätsk ordväxling likt den du har/har haft med skurknn, då jag anser att ni båda ligger farligt nära gränsen för det tillåtna. MEN, jag ska besvara ditt inlägg riktat till mig.

Artikeln som sådan innehåller INGA åsikter från reportern. Det är spelare och ledare som uttalat sig, Boork och Aarnio är bittra medans Sanny är ångerfull. Sanny visar också att han har förståelse för att Boork och Aarnio uttrycker sig så som de gör då han själv anser det vara en onödig och ful grej som han gjort.

När du skriver att du är så trött över att bli utskälld om sånt här, varför drar du då upp det hela? Hade du inte startat den här tråden hade det förmodligen inte blivit något snack om det heller. Mest beroende på att Sanny tydligt visade att han var ångerfull och att han på intet sätt motsatte sig straffet.

Droppen som fick bägaren att rinna över var alltså en fullt normal artikel, utan känslor från reportern. En artikel som sett exakt likadan ut om det varit Timander i MODO, Ledin i Färjestad, Kuparinen i Brynäs eller Mika Strömberg i Djurgården.

Vad Källarsson och att du inte fick något medhåll från dina egna har med saken att göra, det begriper jag inte. Men en sak ska du veta, som utomstående supporter så har jag via media INTE fått uppfattningen att Timrå skulle vara ett speciellt fult lag. Någon hetsjakt i Aftonbladet mot Timrå har jag INTE uppfattat. Jag tror nämligen att du reagerar lite väl starkt och missar att andra lag får liknande rubriker riktade mot sig. Minns Wernblom i MODO, Ledin i Luleå, Kåberg i Färjestad eller varför inte HV och Jämtin. Alla har fått krigsrubriker mot sig. Det gäller bara att komma ihåg att det är rubriken som säljer tidningar, läser man artikeln så är de oftast betydligt mer sansade.

Kommentera