1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Mejl till Aftonbladet

594525 · » Till forumet


Sv: Mejl till Aftonbladet
orion:
Du borde veta bättre, världspoliserna kan man inte påverka, det är det mest hjärntvättade folket på jorden...

Vill man ha bråk ska man börja i Timrå :-)

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Poffa: Oj oj oj...respekt!!!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Alla kysser varandra och är sams efter ett krig som har varat ett dygn...
Själv ska jag maila några heta kontakter på Washington Post, så här gulligt ska det inte behöva sluta!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Dream Team: Ja det målet var lite skumt att det inte ens gick till granskning. Men det är fasen ännu konstigare att det inte blev mer gnäll av Brynäsarna. Där gick myten om att Sjödda åker runt och gnäller jämt och ständigt på domaren... eller?

Vad poängen ni "fick", "tog" eller förtjänade är närmast förklarat med. Spelar man så jäkla illa som Brynäs gjorde igår förtjänar man inte några poäng.

Jag hoppas att Brynäsarna fick kliva av och GÅ från Njurunda eller nåt.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
GävleLasse: "Glesbygdsbidrag" - gud vilket vackert ord. Är det något nyinstiftat bidrag eller sen något år tillbaka? ;-)

För förr om åren fanns ju inte en uns av ödmjukhet eller omtanke från BIF:s sida. Ni gav ju inte ifrån ert enda poäng, ni manglade ju oss med ångvält i 120km/h, backade och körde över oss igen :)

Tänk det var väl det jag visste, visheten kommer med åren *leeer*

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
GävleLasse: Ni var inte bra igår och vi var inte mycket bättre. Det Timrå vann på var väl att man tog kampen bättre än Brynäs. Man fick fast puckarna i anfallszon och skapade iom det ett par avgörande lägen, ja, även om ett av målen i efterhand kan diskuteras. Men att tala om att Brynäs på bästa frälsismanér gav bort några poäng är väl knappast riktigt. Jag överraskades negativt av ett Brynäs som jag hade förväntat mig mer av. Ni kan nog bättre, det är jag säker på. Dock får ni gärna fortsätta att ha svårt med Timrå ett tag till.. ;-)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
GävleLasse:
Hahaha,det där uppskattar säkert DreamTeam, Skarin, Hardy Bacardy, Earnie, Jimmy, Orion och de andra brädgårdsindianerna. Men du har rätt.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Dream Team: Kalla det vad du vill... Allt som håller oss borta från KS är funktionellt...

De tre poäng ni "fick" igår är en form av glesbyggdsbidrag ;)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
GävleLasse: Det är väl Brynäs som gör en verklighetsflykt den här säsongen..
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
GävleLasse: Kan det vara så enkelt att det är brist på uppdatering ?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
tjobba: På tal om tabeller..

Varför har man förra säsongen tabell på startsidan av tikare.se?

Nostalgi?
Verklighetsflykt?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Herminator: AB Tomas Ros, osv osv får göra ned Timrå hur mycket dom vill.. Känns inte som man orkar bry sig så mycket mer.. Tabellen brukar väl sällan ljuga, vi får se i slutändan hur det slutar=)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Poffa: Ett kalasinlägg från din sida. Du har så många poänger att jag inte vet vart jag skall börja ;-)

Naturligtvis är det så som du säger. Psykologi är A och O inom idrottens underbara värld.

Sedan går det ju inte att komma ifrån att man är färgad i många avseenden även om det kan lite väl mycket av den varan emellanåt.

Brynäsarna får givetvis komma till tals och ge sin syn på mitt förra inlägg.

Men jag tycker att från att jag befunnit mig på sandlådenivå i ett flertal inlägg i denna tråd kan avsluta och sätta punkt med hedern i behåll trots rallarsvingarna. Jag har givet ett långt och uttömmande svar.

Fin knorr och slutkläm på en tråd som var på vippen att censureras i sin helhet!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet

ernie eagle:

Härligt att se att du hittat ett inre lugn efter dagens upphetsade stämning. :-)

Men att ni ständigt skulle bli idiotförklarade av andra supporters håller jag inte med om. Visst är det några få gaphalsar från varje lag som alltid ska vara näsvisa och komma med påhopp, men det är ett mycket litet antal och de representerar knappast majoriteten av lagets supporters.

Vi har sett hur man hoppade på MODO och oss supporters då Wernblom gjorde någonting dumt, och jag tror att alla andra lags supporters upplevt samma sak. Dessutom är det nog mer av en hatkärlek än öppet hat mellan Brynäs/MODO/Timrå.

Boork, Melin och övriga tränare är naturligtvis inte dumma. Att gråta ut i tidningen som du kallar det kan ge dem en liten fördel senare, och den chansen är de naturligtvis inte sena att ta. Lika lite som när spelare på isen, oavsett lag, försöker vinna ett psykologiskt övertag över sina motståndare.

Jag behöver förresten inte gå längre än till mig själv. Snacket i Hockeysverige är ju att i Kempis är man så enögda att det inte finns några gränser. Men jag vet att jag själv och många andra buar/visslar extra mycket bara för att förstärka det ryktet och på så sätt sätta press på domare och motståndare. Kan vi genom en visselorkan få en domare att ta en extra utvisning på motståndarna så kanske vi bidrar till en seger (om nu MODO skulle kunna göra mål i PP, vill säga) i slutändan.

Psykologi är nog en större del av sporten än vi tycks tro.

Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle: Lugn nu Ernie, lite missriktad rubriksättning är inget att gå in i väggen för. Har just plöjt genom hela Tomas Ros sk. hockey-blogg. Där går negativ vinkling av Timrå rakt igenom som en röd tråd.
Mailade honom och ifrågasatte men han har inte vågat/orkat svara.
Så det lär väl bli än värre efter detta....
So wath? Imorrn tvålar vi till kringlorna.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Poffa: OK tackar för ditt svar. Jag ställer mig i skamvrån med dumstrut och utdelar matchstraff på mig själv. Jag gick för långt. Jag blev fartblind.

Har även mejlat Johan Rikner ytterligare en gång och förklarat på ett mer nyanserat sätt vad mitt syfte var och vad jag ville uppnå med mitt mejl.

För övrigt första gången jag mejlar en tidningsreporter på det här viset för att belysa ett "problem".

Det är inte ofta jag reagerar med sådan ilska och bestörtning som jag gjort idag. Jag vill på inget sätt glorifiera våldet. Men vad är det då som gör mig så förbannad? Andra lags supportrar som ständigt idiotförklarar Timråfolket, Timråspelarna och Timrå i överlag för att vara idiotiska över minsta lilla incident.

Sedan Leif Boork och Roger Melin som kör med dubbelmoral. Å ena sidan beordrar de sina egna att köra över motståndarna för att tjäna sina egna syften och vinna fördelar åt det egna laget för att i momentet efteråt gråta ut i kvällspressen och anklaga Lag Nord för att spela ovårdat, vårdslöst, idiotiskt, ogenomtänkt och farligt.

Vore det någon civilkurage i Boork skulle han stänga av Antti Aarnio också.
Men den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Desamma gäller Roger Melin (även om han ser oskyldigt oskuldsfull ut i båset) så är det en pajas med en räv bakom varje öra som inte drar sig för att trampa över lik för att vinna SM-Guld.

Han har levererat det ena lågvattenmärket efter det andra, både under sin tid i Brynäs IF och i Linköping HC där han fortfarande är aktiv.

Jag mår illa över att hatet mellan Gävleborg/Västernorrland lever kvar sen bröderna Salmings dagar.

Jag tycker man borde se mer nyktert på saker och ting där nere också och inte bara spy skit på oss hela och sedan inta fosterställning när vi delar ut en vänsterkrok.

Någon sorts form av rättvisa får det ändå lov att vara!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Rent allmänt så tycker jag att det är mycket ovårdat spel i ES det vimlar av fasthållningar, klubbvevningar och våldsamma tacklingar, det spelar ingen roll vilka lag man kollar på. Det är dock domarnas bedömningar som gäller och dom fattar beslut snabbt, ibland blir det fel, vi TV-tittare och läktarproffs kan gapa efter sedda repriser.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Kronblom: Ta bort den förbannade regeln, att spelaren inte är tacklingsbar när han befinner sej en meter från sargen - så kan jag lova er att något liknande inte skulle hända.
För då skulle spelaren söka upp sargen för att kunna ta emot en tackling, och inte som fallet är nu att man på något sätt är "fredad" för att man befinnner sej i icke tacklingsbart område!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
rupert: Ett fall för Leif Silbersky!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Kronblom: Visst...men tekniskt sett har han rätt då pucken befann sig på isen och inte någonstans hade direktkontakt med Aarno..
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Styr-Björn: Där har du fel, 0,02 sekunder tidigare hade han pucken (8^(/)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Mats "jag kan inte mkt hockey men jag har ändå det som huvudområde på min tidning" Wennerholm och Tomas Ros gillar inte Timrå.
Lasse Anrell gillar Timrå. På sitt sätt.

Appropå Anrell! Läs hans krönika om det nya NHL (se länk). Håller med honom fullständigt. Det slutar väl med att NHL till slut blir så bisarrt likt själva tv-spelet NHL 2006. Fram och tillbaka, fram och tillbaka snabbare än tåget. Slutresultat? 8-7. Bäbisar och Wennerholm njuter. Personligen kallar jag inte sådana matcher för ishockey. Just nu sågar jag nya NHL. Anrell också. Anrell är skön.

"ska vi byta chanser, ska vi byta chanser, ska vi byta chanser med varann"
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Huge: Gääääsp...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle: "skurknnn: Men det var då väl själva f-n. Jag skall kontakta de känningar jag har inom branschen och försöka få tillgång till AB:s mediaarkiv och gräva fram scoop så skall jag göra en ordentlig sammanställning sedan.

Jag orkar inte mer nu. Men en sakm kan du vara jävligt lugn för, jag skall gå till botten med detta!"

Bra. Du kan ju samtidigt passa på att göra en sammanställning av allt som skrivs om alla andra lag när dom har gjort ngt liknande.
Du kommert att bli förvånad, jag lovar....
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
rupert: Det är ju för att han själv fipplar med den...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Styr-Björn: Han menar nog att han inte håller i pucken utan att den ligger på isen....
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Helg Ernest: Tyvärr så kör dagstidningarna olika löpsedlar beroende på var man bor. Det är en väldigt ful typ av marknadsföring. Det står ofta saker som berör oss Brynäsare på löpen här i Gävle... men man blir oftast blåst på konfekten, precis som du tydligen blivit...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Blev lite road när jag läste några av skurknnns inlägg. Riktigt låg nivå, synd bara att Ernie ska sänka sig till samma låga nivå.

Om den tacklingen drabbat en Timrå-spelare så hade jag säkert reagerat kraftigt under matchen. Men som säkert dom flesta ser på bilderna så är det en olycka. Sanny går in för att trycka upp honom i sargen, men som så ofta i dagens hockey så står Aarnio ev halvmeter från sargen med huvudet neråt. Olyckligt.
Att karln sen har mage att säga att han inte har pucken är ju komiskt. Om inte jag är helt blind så är det väl pucken han är ute efter när han böjer ner huvudet.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle: "Huge: Nej det är klart så länge det inte handlar om ditt kära lilla Brynäs IF så är alla teorier rent nonsens och sånt som borde hamna i papperskorgen."

Du försöker ju föra i sak att just Timrå skulle vara förföljt av media på något sett. Inte ens dina egna supporterkollegor tror ju på denna teori, som det verkar....
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
rupert: ..."har de hela tiden oxå..." ska de va´!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
rupert: Tycker di där modoiterna är lite gulligt småfyndiga faktiskt...kika in på deras gb o skåda bannern. Skön slackerjargong har de hela oxå med små ordvitsar, kallar tex vår boss för Sanny Sapiens...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Hardy Bacardy: Nä...vissa härinne verkar tillhöra kategorin som sköter familjegrälen via sms...typ..
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
rupert: Jo man kan uppfatta saker och ting olika och det verkar ingen fatta eller förstå.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Hardy Bacardy: Jag uppfattar bara att han försöker hålla lite ordning o reda i hönsgården...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Kronblom: Vad menar han då?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Har ni sett Expressens löpsedel här i Timrå idag ?
Leifs Boorks attack på Timrå eller var det Sanny ?

Skit samma, i tidningen står inte ett skit.
Jag och hon som jobbar på Statoil gick igenom hela tidningen och vi hittade inte en stavelse om Boork
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Dream Team: Du förstår nog vad han menar!
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Hur mycket tar ni i bänk?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Bergius: Hålla mig till tråden, vad menar du nu?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet

ernie eagle:

Jag tänker inte ge mig in i någon hätsk ordväxling likt den du har/har haft med skurknn, då jag anser att ni båda ligger farligt nära gränsen för det tillåtna. MEN, jag ska besvara ditt inlägg riktat till mig.

Artikeln som sådan innehåller INGA åsikter från reportern. Det är spelare och ledare som uttalat sig, Boork och Aarnio är bittra medans Sanny är ångerfull. Sanny visar också att han har förståelse för att Boork och Aarnio uttrycker sig så som de gör då han själv anser det vara en onödig och ful grej som han gjort.

När du skriver att du är så trött över att bli utskälld om sånt här, varför drar du då upp det hela? Hade du inte startat den här tråden hade det förmodligen inte blivit något snack om det heller. Mest beroende på att Sanny tydligt visade att han var ångerfull och att han på intet sätt motsatte sig straffet.

Droppen som fick bägaren att rinna över var alltså en fullt normal artikel, utan känslor från reportern. En artikel som sett exakt likadan ut om det varit Timander i MODO, Ledin i Färjestad, Kuparinen i Brynäs eller Mika Strömberg i Djurgården.

Vad Källarsson och att du inte fick något medhåll från dina egna har med saken att göra, det begriper jag inte. Men en sak ska du veta, som utomstående supporter så har jag via media INTE fått uppfattningen att Timrå skulle vara ett speciellt fult lag. Någon hetsjakt i Aftonbladet mot Timrå har jag INTE uppfattat. Jag tror nämligen att du reagerar lite väl starkt och missar att andra lag får liknande rubriker riktade mot sig. Minns Wernblom i MODO, Ledin i Luleå, Kåberg i Färjestad eller varför inte HV och Jämtin. Alla har fått krigsrubriker mot sig. Det gäller bara att komma ihåg att det är rubriken som säljer tidningar, läser man artikeln så är de oftast betydligt mer sansade.

Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
skurknnn: Jens Näsman.....hahaha. Det var nog dagens bästa. Nu var du ju t.o.m. rolig för första gången ikväll.

Du har ju humor ;-)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Dream Team: Försök att hålla dig till tråden det där kan du ta via mejl med berörda.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Solklart en 5a men det var väl mer en crosschecking, ni vet väl att man bedömer check to the head mycket grövre då får man matchpenelty
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle & surknnn: Det känns som att den här diskussionen i detta läge inte direkt kommer vidare. Nu liknar det mer "min pappa är starkare än din" i era ordväxlingar. Försök att lägga band på era känslor ett tag och kom tillbaka til ämnet vid ett senare tillfälle.

Om moderationen: Att göra personangrepp som att benämna folk för idioter och annat löst folk står i rak motsats till vad som är tillåtet här på HS. Men det märkte ni säkert båda två när era inlägg som uttryckte detta togs bort.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle: Vad är det för känningar du har då? Mejlkontakt med Jens Näsman på tidningen ångermanland lr? Skötte du "Nickes notering" Under lunchen en dag då han plockade ut rikskuponger? Jag förstår inte ditt resonemang. Vem som helst har tillgång till Aftonbladets nyhetsarkiv.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Frella:
Vi kan öppna ett som är nattöppet på en gång..;)

Krossa på bara pojkar...

Intressant start på fredagskvällen..;)
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
gud: Dagis någon?
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
Yeeeeh...
Nu är det Rocken Roll på hög nivå...

Tjo o tjim...
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
skurknnn: Du behöver inte alls sätta några förbannade citattecken framför känningar i branschen.

Nu börjar du bli väldigt påfrestande må jag säga. Underskatta mig inte. Jag varnar dig.
Kommentera

Sv: Mejl till Aftonbladet
ernie eagle: Ja du har säkert högre status än vad jag har på lunarstorm med.
Kommentera

594525 · »