1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #594295

Sv: Mejl till Aftonbladet

ernie eagle:

Härligt att se att du hittat ett inre lugn efter dagens upphetsade stämning. :-)

Men att ni ständigt skulle bli idiotförklarade av andra supporters håller jag inte med om. Visst är det några få gaphalsar från varje lag som alltid ska vara näsvisa och komma med påhopp, men det är ett mycket litet antal och de representerar knappast majoriteten av lagets supporters.

Vi har sett hur man hoppade på MODO och oss supporters då Wernblom gjorde någonting dumt, och jag tror att alla andra lags supporters upplevt samma sak. Dessutom är det nog mer av en hatkärlek än öppet hat mellan Brynäs/MODO/Timrå.

Boork, Melin och övriga tränare är naturligtvis inte dumma. Att gråta ut i tidningen som du kallar det kan ge dem en liten fördel senare, och den chansen är de naturligtvis inte sena att ta. Lika lite som när spelare på isen, oavsett lag, försöker vinna ett psykologiskt övertag över sina motståndare.

Jag behöver förresten inte gå längre än till mig själv. Snacket i Hockeysverige är ju att i Kempis är man så enögda att det inte finns några gränser. Men jag vet att jag själv och många andra buar/visslar extra mycket bara för att förstärka det ryktet och på så sätt sätta press på domare och motståndare. Kan vi genom en visselorkan få en domare att ta en extra utvisning på motståndarna så kanske vi bidrar till en seger (om nu MODO skulle kunna göra mål i PP, vill säga) i slutändan.

Psykologi är nog en större del av sporten än vi tycks tro.

Kommentera