1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582217 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #594282

Sv: Mejl till Aftonbladet
Poffa: OK tackar för ditt svar. Jag ställer mig i skamvrån med dumstrut och utdelar matchstraff på mig själv. Jag gick för långt. Jag blev fartblind.

Har även mejlat Johan Rikner ytterligare en gång och förklarat på ett mer nyanserat sätt vad mitt syfte var och vad jag ville uppnå med mitt mejl.

För övrigt första gången jag mejlar en tidningsreporter på det här viset för att belysa ett "problem".

Det är inte ofta jag reagerar med sådan ilska och bestörtning som jag gjort idag. Jag vill på inget sätt glorifiera våldet. Men vad är det då som gör mig så förbannad? Andra lags supportrar som ständigt idiotförklarar Timråfolket, Timråspelarna och Timrå i överlag för att vara idiotiska över minsta lilla incident.

Sedan Leif Boork och Roger Melin som kör med dubbelmoral. Å ena sidan beordrar de sina egna att köra över motståndarna för att tjäna sina egna syften och vinna fördelar åt det egna laget för att i momentet efteråt gråta ut i kvällspressen och anklaga Lag Nord för att spela ovårdat, vårdslöst, idiotiskt, ogenomtänkt och farligt.

Vore det någon civilkurage i Boork skulle han stänga av Antti Aarnio också.
Men den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Desamma gäller Roger Melin (även om han ser oskyldigt oskuldsfull ut i båset) så är det en pajas med en räv bakom varje öra som inte drar sig för att trampa över lik för att vinna SM-Guld.

Han har levererat det ena lågvattenmärket efter det andra, både under sin tid i Brynäs IF och i Linköping HC där han fortfarande är aktiv.

Jag mår illa över att hatet mellan Gävleborg/Västernorrland lever kvar sen bröderna Salmings dagar.

Jag tycker man borde se mer nyktert på saker och ting där nere också och inte bara spy skit på oss hela och sedan inta fosterställning när vi delar ut en vänsterkrok.

Någon sorts form av rättvisa får det ändå lov att vara!
Kommentera