1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582203 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #616262

Sv: 2005-11-15 Timrå IK - Mora IK
Ja, hur faan kan man vara så oengagerad och dra på sig skridskorna? I tre perioder åkte samtliga runt och duttade, funderade på allt annat än hockey och väntade på att någon annan skulle göra något. Bedrövligt var ordet.

Koskinen och Aalto kvällens sämsta spelare. Varför får Koskinen fortsatt förtroende? Bänka honom, han duger inte! Aalto borde väl inte vara så långt ifrån en bänkning själv. Finns inte en enda spelare som får godkänt i dag. Oksa var väl inte strålande. Vet inte vad jag ska tycka om målen. Han kanske borde ha tagit nått av dem. Speciellt om han fått bättre hjälp av utespelarna. Vem letade Styf efter på läktaren när Mora gjorde sitt första mål?

Om jag är besviken och arg? Nej då, inte ett dugg. Hockey är ju gratis att gå på och jag engagerar mig inte alls emotionellt i laget Timrå IK. Tycker det är så jävla svagt som spelare att fara runt och lalla i matcher som denna. Visst kommer det förluster under säsongen, men när man inte ens orkar engagera sig är man värd att bli utbuad. Men tyvärr får man inga poäng genom att spela bra mot Frölunda, Linköping, HV71 och Färjestad och sedan rasa ihop så fort något lag från mitten och neråt kommer på besök.
Vanligtvis brukar ju laget säcka ihop efter Karjala-uppehållet för att resa sig igen. Jag hoppas verkligen att så även är fallet nu, men det såg inte ut så på isen i dag. En ordentlig utskällning och lite förändringar i laget kanske får ordning på skutan tills torsdag.

Som sagt, jag kräver inte att laget skall vinna samtliga matcher. Jag kräver dock att laget skall göra sitt yttersta för att vinna.

Nya tag på torsdag med en mindre publiksiffra? Förmodligen...

Heja Timrå!
Kommentera