1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #620542

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2005-11-19
Bragd-Birger: Way to go magic dip team! Du uttrycker det så galant.

Jag måste erkänna att jag är en idiot. Jag trodde verkligen på Peter Ström men han verkar ju vara helt under isen. Tidigare har det hittats någon bortglömd föredetting som klivit fram och levererat som Gahn, Manderville, Åkerblom, Mikael Lindman (sitter han i fängelse nu?), Peltomaa, Freddan, Ahl... Ja till och med Håkan Åhlund. Huss var väl ett för säkert kort för att kvala in som bortglömd föredetting trots att Brynäs avtackat och hissat tröjan redan. Ström passar inte in i beskrivningen lyckade nästanpensionärer dårå. Än i alla fall.

Mer idiotier: Jag trodde även bombsäkert att Nordgren skulle stanna och var mer än lovligt skeptisk till att ta tillbaka Manderville.  

Jag vet inte jag, visst ser vi svagare ut än de senaste säsongerna men jag har väldigt svårt att förstå avgångsskriken. RR2 liiiider i matcher när vi ligger under och alltid är beredd att ge upp och ta ner skylten. Du argumenterar bra för din sak tycker jag Rolf men jag har hört varianter på samma tema i flera år från ditt håll och jag tror att negativismen och defaitismen är en läggningsfråga. Stort Timråhjärta fyllt med pessimism.

Jag må vara en lallande fåne men från mitt fjärran perspektiv tycker jag att Timrå verkar ha en ganska välmående och effektiv sportorganisation.

Talangscouten, spelade du i tröja 99 förr?
Kommentera