1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #620545

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2005-11-19
LennartA: Nja, för att vara rättvis mot Rolf så har han haft rätt i mycket från början den här säsongen. Han var genast negativ till värvningarna av Ström, Wennergren och Warg (två av tre rätt eller något sådant) och har varit tveksam till laget hela tiden. Så analysen fanns på plats redan före första nedsläpp. Det jag har svårt att ta på allvar är att Roffe har varit lika negativ varje år i princip. Ropar man att Wargen kommer varje år så kan man med tiden få rätt.

RR pekar på svagheter i laget och det må han få göra. Slutsatserna när det gäller organisationen av laget och hur man ska ordnar (angå mig hit och dit) däremot känns tunnt underbyggda. Jag tror tvärtom att organismen Timrå IK lär sig något även det här året och förhoppningsvis kan bygga nytt utifrån det här.

Det finns andra favoriter som mer förtjänar uppmärksamhet. Helg Ernest den gamle stjärnanalytikern ville att Nubben skulle avgå redan 2001 efter att ha flugit inrikes med honom en gång och tjatade inte om annat i ett år ungefär innan Nubben började geniförklaras och prisbelönas i största allmänhet. Nu har han hållit tyst i flera säsonger tills han tyckte det var dags att komma igen i temat de senaste veckorna. För mina åsikter i frågan kan man med fördel använda sökfunktionen i hockeysnack. Vad jag tyckte då tycker jag i stort sett nu.
Kommentera