Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #667792

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2006-01-28
Skön seger igen. Nog för att man misstänkte att siffrorna skulle vara större än 2-1 efter första perioden. 2:a och 3:e var väl inte vidare bra från Timrå. Bland annat hade man ett 5 minuter långt powerplay som man inte uträttade något på.

Kedjan med Rosa, Regin och Jantunen känns helt rätt. Kreativ och offensiv! Rosa pangade även på ett stenhårt skott i stolpen. Förra matchen ett assist, i dag en stolpträff, nästa match ett mål? Jag hoppas. Jantunen är en otroligt kylig och duktig spelare, han skapar ytor åt sina medspelare. Rolig att se i dag.

Svoboda blev vår matchvinnare i dag. Två riktigt vassa plockhandsräddningar i slutet av matchen räddade segern åt Timrå i dag. Pris som matchens bästa fick han också. Tackade publiken genom att dansa för dom. Otroligt snyggt och roligt. Kan även meddela att han stal Anja Pärssons "målgest" och gjorde den tio gånger snyggare än vad hon någonsin kommer att göra! Han bjöd verkligen på sig själv efter matchen, bjöd till och med på en moonwalk :) Han var grym i dag.

Publiken var desto sämre. Klacken var bra, ni kämpade på. Men sittplats... hualigen... Otroligt dött. Jag kämpade och kämpade men lyckades inte få med mig vidare många på min sektion. Där är det förövrigt nästan alltid dött. Tråkigt när det var två så pass bra klackar i hallen.

Skönt med seger, otroligt skönt! Spelet i sig var väl si så där, jag bryr mig inte nu heller. Det blev tre poäng och resultaten i övrigt gick Timrås väg. Skön lördag!