1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #685025

Sv: Silly Season inför säsongen 2006-2007
Dom flesta verkar vara överens att satsa på två producerande femmor, en cheking line, plus en kedja med yngre (talangfulla) spelare. Så även jag, man får hoppas att nubben tänker likadant.

Av årets misslyckade trupp så är det en hel del som man ej vill ha kvar(nielsen, nilsson, svedberg, C-J, GAHN med fler...) men tack vare att vissa har kontrakt så får vi nog dras med spelare som Franz Nielsen, Johan Svedberg ytterligare en säsong.

Spelare som är gjutna nästa säsong av årets trupp:

Koskinen:

Ett litet frågetecken för alla skador, men när han är frisk så är han given på två backpar. Bör få ett ettårskontrakt.

Styf:

Denna säsong är bara att glömma för Styf skadad nästan hela säsongen, vi får hoppas att det var en engångsföretelse o att han får hålla sig frisk i framtiden, bör få minst ett 2 års kontrakt.

Lindström:

Kaptenen är även han given. Trots en hel del misstag under säsongen. Kanske dags att Sanny börjar spel ett enklare spel igen? Har kontrakt över 06/07


Strålman:

Blivande storback en ny eldebrink? , har kontrakt nästa säsong också, men det är redan dags att skriva nytt kontrakt gärna på 3 år. Vi får hoppas att han inte gör en Svedberg bara o får ett sämre andra år...


Hansson:

Bör få ett kontrakt med viss tvekan, när han väl har fått chansen har han gjort det bra, men ibland lyser svagheterna igenom. Framförallt det obefintliga skottet. Dock en egen produkt som inte är alltför dyr. Plus också för att han kan användas som forward.


Det var backarna som jag vill se nästa säsong. På forwardsidan ser det ut så här:


Carlsson:

kontrakt över nästa säsong, gott så.

Regin:

Största överaskningen denna säsong, när han fick flytta till centerpositionen så har han varit riktigt bra. Killen är bara 19 år. Det är lätt att man glömmer det. Får han bygga på sig några kilon till nästa år blir han guldvärd. Given som 3:e eller 4:e center.


Hallin:

Skön lirare/kämpe viktig för laget med sina psykningar mot motståndarna. Tyvärr har han en för låg lägsta nivå. Kontrakt nästa år.


Wennerberg:

Anledningen är att han har kontrakt nästa år, plus att han kan ta över Nilssons jobb( som jag ej vill ha kvar). Wennerberg måste dock gå för fullt varje match om han ska ha en plats( tackla stenhårt i varje byte).


Manderville:

Sheriffen är given mer än någon annan på denna lista. Men tyvärr ser det ut som han vill flytta hem. Skulle han mot förmodan komma tillbaka, gör honom till Kapten!

Warg:

Det tredje lyckade nyförvärvet förutom Strålman, Regin. Warg hade man minst förhoppningar på. Men han visade att i sina bästa stunder så håller han landslagsklass. Måste få upp lägstanivån, kontrakt nästa år räcker än så länge.


Asplund:

Om ha vill stanna, så är han en bra backupp.



Dessa spelare borde få stanna, resten är upp till nubben...
Kommentera