1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582208 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #685144

Sv: Silly Season inför säsongen 2006-2007
Intressant om Pärssinen från en hockeyblogg:

"Timo Pärssinen lär hamna i Timrå nästa säsong. Skriver tidningarna i Sundsvall att det blir så får man utgå från att det stämmer.

En schysst värvning. På pappret iallafall. Timo är en klasslirare i sina bästa stunder. Men killen är ganska labil och kräver stort självförtroende för att producera.

De två senaste åren har han varit helt under isen. Ifjol mycket på grund av skador. I år har det mesta gått snett när han satsade på spel i Schweiz och inte kom igång alls och mest har trampat vatten hela säsongen.

Men när Pärssinen är som bäst har han också haft schyssta lekkamrater. Folk som tänkt hockey på samma offensiva härliga sätt som honom själv. Som när han lirade med Hentunen och Kapanen i HPK. Eller med Kuhta och Harkins i HIFK. Folk han omgående funnit kemin.

Frågan är om Timrå kan skaka fram rätt playmates att lira Pärssinen med. Vill inte kalla Timrås nuvarande anfallsuppsättning för dålig, men bortsett från de senast inkomna killarna - Jantu och Rosa - finns det ingen som skulle kunna få Pärssinen att få ut max av sitt spel. Inga som tänker hockey på samma sätt som Timo.

Men jag räknar med att Nubben har fler gubbar på ingång. Även om nu Timo förstås kostat en bra slant."
Kommentera