1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582405 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #700495

Sv: Manderville
mikenomad:
Kan vi lägga ner begreppet "kondoleansbok" eftersom det är fel ord... Jag förstår vad Earnie Eagle menar... En samling personliga hälsningar från de supportrar som vill... och vill gärna presentera min syn på saken...

Kent Manderville är enligt mig en av de mest tongivande spelarna sedan Timrås senaste inträde i ES. (För mig personligen är det nog bara Robbelibobban som kan mäta sig med Mandy)
Han kom, klev av planet och klev samma kväll rakt in i mångas hjärtan.
Han har inte vara varit en bra hockeyforward utan förefaller också vara en stor social tillgång i laget. Han har visat ett hjärta och en laglojalitet utöver det vanliga. Karln verkar, till skillnad från många importerade hockeyproffs, ha tagit sin uppgift på det djupaste allvar.
Hen verkar dessutom vara en särdeles sympatisk person.
Jag tycker att han skall veta det. Om man då som supporter vill ge honom en personlig hälsning så är det en kul grej. Ungefär som vi, på mitt jobb, brukar skriva en liten personlig hälsning till dem som går i pension. En kul grej, något tänkvärt eller vad man behagar... Ingen har hittills uppfattat det som begravning.. Snarare positivt.

Den som tror att det finns en chans att se honom i TIK igen kan ju alltid hälsa honom välkommen tillbaks närhelst han vill. Men jag tror att det skulle tas emot med glädje och erbjuda en hel del "feedback" från oss supportrar. Det kan man väl bjuda på... Han har ju bjudit oss på en hel del under tre säsonger...
Kommentera