1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #755952

Sv: Gahn är tillbaka
Sune: Jag medger utan omsvep att jag kan vara en aningen halt mellan varven och lätt habil och tappa konceptet när jag blir uppörd.

Det är lisom ingen nyhet. Jag är flitigt omdebatterad i de här sammanhangen. Jag säger vad jag tycker och tänker och det uppstår ofta heta ordväxlingar - I know and I got your point!

Men det där ligger bakom mig nu. Jag har bett om ursäkt otal gånger och har också haft många och långa oändliga dislussioner med skribenter härinne som haft synpunkter på mig.

Men till skillnad från dig så springer jag inte och gömmer mig. Jag står för den jag är och är nog en av det mest öppna på detta forum.

Därmed säger jag inte att allt jag lagt fram kan krediteras mitt pluskonto.
Jag har fått ångra vissa saker jag skrivit många gånger i stridens hetta och av oaktsamhet.

Men jag tar smällarna likaledes som jag slickar i mig av berömmet. Tänk om fler vore som jag lite mer nyanserad och ärlig i sin framtoning.

Allt det jag gör är inte bra, jag är en riktigt kass och tråkig individ ibland som låter saker och ting gå ut över andra som egentligen inte har något med saken att göra.

Bara om man är medveten om sina problem och åtminstone gör ett ärligt försök att rätta till dem så tycker jag det är okej.

Nog om detta.

Slutligen som svar på din fråga angående min avstängning hos FBK så har det att göra med ett verbalt ordbajseri när jag såg rött efter Ledins påhopp på måldomaren och hans mindre genomtänkta kommentarer i direktsändning av Hockeykväll.

Tack för visat intresse!

Gonatt!
Kommentera