1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581452 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #764822

Sv: HV 71 - Timrå IK 2006-10-09
Nybbe: Nej jag tror inte att de gjorde några inhopp alls igår.

Men vilken osannolik vändning av ett helt osannolikt lag. Helt väck i två perioder för att sedan komma in som ett hormonstinnt tonårsgäng i en dambastu. I tredje perioden fick HV-spelarna inte en lugn stund någonstans på banan.

Det är tur att det finns nummer på tröjorna, för igår gick det inte att se skillnad på vilka femmor som var inne. Visst Jonte gjorde två mål men det som var mest glädjande för mig var att se att vattenbärarna i årets TIK-upplaga är jävligt bra.

Oscar Sundh - vilken skridskoåkare och med ett huvud som inte bangar att gå in mellan två hundrakilos-backar. Ett fynd vad det verkar.

Peter Nylander - Dominerade några byten igår trots relativt lite speltid pga alla boxplay.

Johan Svedberg - Stabil sjundeback. Spelar enkelt och gör ett hästjobb som penaltykiller.

Peter Regin - En gudabenådad tekniker som kan bli hur bra som helst.

För att bara nämna några exempel på killar som hockeysverige troligtvis har ganska dålig koll på och som inte får några större rubriker. Än, kanske man ska tillägga.

Snacket om att Johan Backlund är oskolad sågs inte mycket av i Kinnarp igår. Otroligt följsam och lugn i sitt spel. Oerhört förtroendeingivande om ni frågar mig.

Det skojsigaste igår, förutom segern då såklart. Var när den lilla men tappra Timrå-klacken drog igång följande ramsa efter vår femtioelfte utvisning.

"Ut med domarn - å in med Nalle Puh, in med Nalle Puh, in med Nalle Puh!"

Nästan i klass med "Domar'n e dum - jättedum"
Kommentera