1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #802141

Sv: Sanny brutit handleden
ernie eagle: Med tanke på att spelarna har hockey som sitt leverbröd och att man som supporter engagerar sig i ett lag oftast av nån särskild, emotionell anledning tycker jag Ditt resonemang är oerhört märkligt! För mig finns det inte på världskartan att dra sådana paraleller. Men men, vi är alla olika och Du har naturligtvis rätt till att tänka, tycka och göra som Du vill i det här fallet!

Att Du försöker bli en profet är det nog ingen som undgått, det är också anledningen till att vi är många som tycker Ditt agerande tenderar till att bli väl självcenterat. Jag har läst många mycket bra inlägg av Dig och även uttryckt detta tydligt och klart för Dig. Men Din inställning är bara för mycket!

Vad menar Du egentligen? Skall spelarna och vi övriga supportrar vara TACKSAMMA över att Du håller på TIK?? Känna glädje och stolthet över att tillhöra samma supporterskara som den store ernie eagle? Kanske spelarna nästa hemmamatch borde ordna ett tifo till Din ära och officiellt tacka Dig för Dina uppoffringar och att Du nedlåter Dig att engagera Dig i Timrå IK? (Ja, inte nu längre förståss.)
Kommentera