1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581162 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #805151

Sv: Supportermatchen
Tränaren för supporterlaget kan bara säga att spelarna som var med var strålande i sitt spel. Vad som var det roligaste var att alla spelade verkligen efter det vi sa före matchen dvs vi skulle spela med huvud o inte arsel.
Vi sa att vi skulle hålla ihop över banan det gjorde vi med bravur nästan överbetyg där, vi spelade verkligen enkelt å såg till att vi hade puck framför oss hela tiden och jag tror att ingen var trött för det såg faktiskt så ut så.

Dom fick skjuta från sidorna för det mesta å där tog Ubbe "väggen" Karlsson ALLT. Returerna tog vi alltid hand om eftersom vi var väl samlade som i övrigt på banan hela matchen. Vi hade snabba avslut å det var inte så mycket krims krams i hörnerna alla Sedin som tar kraft om man tappar pucken å skall den långa vägen hem, nä där var det riktig hockey från killarna snabba avslut som dessutom var resoluta utan pardon.
Vi stog upp bra på både offensiv blå som den egna å tvingade för det mesta dom "blåa" att ta taskiga beslut.

Bytena var lite vingliga från början pga tre backpar tre centrar å fyra ytterpar där det var rena rama hönsgården i båset jag var nära hjärnblödning pga att en del följde rakt av slips den femma dom börjat i hahaha men det löste sig med att vi spelade med tre sedan å rullade runt på folk hahaha gosse man var jätteyr själv där ett tag å då har jag tränat småkillar i 8år men detta var nog det yraste jag varit med om i ett bås hahaha.

Killar ni spelade faktiskt riktig hockey igår det var inte så mycket hawaii hockey som det brukar som dessutom tar kraft ni var helt enkelt överlägsen igår utan att överdrivit i ord på det.
ALLA får betyg MVG av tränaren å hoppas att ni kom ur sängen i morse hahaha.

//#30
Kommentera