1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #873967

Challe ska bort!
Tja alla tikare!
Ingen kan ju missat att "challe" berglund skrivit på som tränare för Timrå. Nåt jag däremot inte fattar är hur ledningen och framförallt "nubben", ens en gång kunde gå i tankarna att värva han till klubben, än mindre som huvudtränare.

Vad jag vet så finns det ingen levande varelse i den här världen som snackat så mycket skit offentligt om Timrå. Visst vi har ju säkert värvat både spelare och tränare som egentligen hatar Timrå och bara skriver på för pengarnas skull, eller av någon annan anledning.
Men "Challe" slår alla rekord. Under de första åren Timrå var i elitserien, efter återkomsten kan jag inte påminna mej om att han sa mycket gott om Timrå. ALLA och då menar jag verkligen alla andra kommentatorer, bisittare och allt vad man kallar dom har sagt mer gott om Timrå än vad han har gjort.
Visst hade vi ju en del problem med ekonomi, rutin i laget, ojämnhet, osv från början, men det var bara "Challe" som enbart sökte nackdelarna. Jag minns framförallt de matcher vi spelade mot djurgården. Vi har ju av någon anledning haft relativt lätt för dom sedan vi gick upp sist ( ingen glömmer väl första elitseriematchen på 18 år? ;), 3-2 på straffar mot djurgården ;D). Där igenom har vi också vunnit de flesta matcherna mot dom och det var lika säkert att "Challe" skulle sitta tyst, när det började pratas om skillnaderna mellan lagen i matchen, som att solen går upp på morgonen, det slog aldrig fel. Detta gällde ju såklart inte bara djurgårdsmatcherna, utan de flesta matcher då det gick bra för Timrå och sedan var han j*vligt snabb och klaga då det gick dåligt.

Jag är 110% övertygad om att han fortfarande skulle trampa i samma spår om han fortfarande satt i tv-rutan. Någon som vet vart man kan hitta gamla tv-klipp, artiklar och liknande när han snackar skit om vårt kära Timrå?

För mej är det helt orimligt att ha en personlighet som jag hatar, i det lag jag älskar.
Är det någon som hjälper mej att påverka beslutet, med t.ex. protestlistor, m.m.
För Charles "Challe" Berglund MÅSTE bort!! Det finns inte ens några andra alternativ.
Vi gör som på isen, kämpar och sliter tillsammans! Det är då vi är som starkast!
Kommentera