1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #932593

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2007-10-25
mikenomad: Det finns ju förluster och så finns det ju förluster, så att säga. Att förlora tillhör spelets regler det med. Men man kan ju åtminstone förlora med värdighet och uppföra sig någorlunda klanderfritt. Det är uppträdandet jag inte blir riktigt klok på alltså. Vi verkar inte vilja stämpla in på kontoret och göra grovjobbet mer än i högst en period. Det fungerar inte på denna nivå.

Vart f-n tog Robin Jonsson vägen? Någon som sett honom? Har vänt hem till Karlstad igen? Jag skymtade en fyra igår men var det verkligen Robin? Så bedrövligt jävla dålig han är nu alltså. Karln skall ju vara landslagsmässig i mina ögon! Nu får han tamefan börja betala tillbaks, det här duger inte, inte på långa vägar ens gång.

Kan någon tala om för de nya killarna att Timrå är en arbetarkommun, där man sliter sitt anletes svett! I samma stund som de svänger ut på E4:an i sina flashiga vrålåk till bilar och har studsat för Birsta och gasat in i kommunen så är regeltolkningen en helt annan än i Sundsvall. Inget dammvippandet, inget plyschkrams som attiraljer, inget läppstift, ingen naggellack eller primadonna-fasoner är acceptabelt.

Sitt på Trädgårdsgatan, Storgatan, Majorsgatan and what ever you name it med högtburna huvuden och vifta med sedelbuntarna eller American Express Card i nävarna och känn er lika stolta som borgerliga moderata kapitalister. I Timrå gör ni er icke något besvär med det tänkandet.

TA ERT ANSVAR! TA ER SAMMAN!

GIV OSS FRID. VINN.
Kommentera