1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #956770

Sv: Timrås förmåga att inte alltid prestera till 100 procent!
Att vara elitseriens sämsta lag i tredje perioden bådar inte gott, det är bara 25 matcher kvar innan slutspelet och ska vårat älskade Timrå ha något att hämta där måste denna statestik bli otroligt mycket bättre.

Tredje perioden är den period som man ska vara bäst i under slutspelet, det är under denna period som matherna avgörs.

Det jag önskar mig i julklapp är ett pånytt fött Timrå som efter julhelgen, från och med matchen den 28 emot Södertälje visar från första stund att laget samlat ny energi och kraft, och kommer göra betydligt fler mål och vinna flera matcher i rad, plus att deras målsätting om att max förlora en match i rad återinförs, för det spel som visades under november och december månad är PINSAMT.

Upp till BEVIS!

Visa HJÄRTA!

Våran kampsång "vi ger aldrig upp", är den påväg att försvinna eller kommer vårat Timrå IK att börja leva upp till Timrås ADELS-märke som är att aldrig ge upp eller vika ned sig, utan att spela FULLA 60 minuter!

Bara för att vi blivit mer accepterade som ett topplag i år betyder inte att lagen i Elitserien ser sig som underlägsna, Ett lag som är ett topplag på pappret och som spelar uppofrande som lagen längre ner gör, kommer vara det bästa laget i Elitserien och denna möjlighet har Tirmå, varför inte ta den???? Det skulle jag göra i alla fall!
Kommentera