Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1136310

Sv: Uppslag till antifuskliga

Tanken är god, K70:
Men jag är tyvärr inte övertygad om att detta är rätt väg att gå i praktiken. Det du - läs: vi - vill är att få bort Multiple Nickers i första hand, och Severe Other Fuskers i andra - från hela siten Vetgirig. Jag skulle gissa att en Dubbelnickare med smutsigt mjöl i påsen helt enkelt inte skulle ta risken att anmäla sig till en sån här liga - och då faller själva idéen lite grann.

Om man ställer sig frågan vad som kan tänkas driva en människa som lägger ned tid och kraft på att dubbelnicka sig fram i tillvaron, så tror jag att det är så enkelt som

status på siten

Om vi pratar enbart Vetgirig, så får du status antingen genom att bli en aktad person i forumdebatter, genom att bli en aktad jurymedlem eller frågeskapare, genom att göra bra resultat i enskilda ligor/cuper (som betyder mycket för just dig) - eller att samla meritpoäng, och antingen synas i Hall of Fame's topplista eller Duellen-listan. Eller troligast - en kombination av ovanstående.

Dock tror jag att av praktiska skäl väljer en Dubbelnickare bort forum- jury- och frågearbetet - om nu inte det är huvudskälet (som i avsvalnande J/Södra-caset) för statusjakten. Det är enklare att dopa sig till framgång och status i tävlingar - om man bara är lite clever och metodisk.

En Ren Liga enligt ditt koncept tror jag skulle kunna fungera om den blev sanktionerad av Vetgirig - och då skulle generera gott med meritpoäng. Idag, med Conth som en Generic Spretande Bromskloss in Panic, skulle dock detta aldrig gå att genomföra.
(Jämför en katt på heltäckningsmatta som du drar i svansen, men som inte vill åt ditt håll)

Din liga tror jag därför först på i ett steg två, av en uppstrukturering av Vetgirig.nu

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Uppslag till antifuskliga

Lägger till:

Din liga tror jag därför först på i ett steg två, av en uppstrukturering av Vetgirig.nu - efter att vi sett till att lagt grunden för en garanterad statusbas - samt istället för att en ensam ligeadministratör ska (sett utifrån) godtyckligt deleta deltagare, så får en delvis dold funktion vid namn Double Nick Squad ta hand om denna hantering i någon slags demokratisk form.

Kommentera