Brynäs IF

671606 inlägg · 7953 ämnen

Forum

« · 470


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Välkomna
Strax ansluter sig även Brynäsfansen.
Kommentera

BrynäsFansen
Önskar er välkomma till dessa chatsidor.


Hälsningar
Jan-Åke/RÖGLE BK
Kommentera

Sv: Välkomna
Tigrarna på ingång? Då får man nog akta sig :)
Kommentera

Pinnar
Tänkte bara kolla lite snabbt hur många poäng ni tänkte ta efter juluppehållet den här säsongen...
Kommentera

Sv: Välkomna
Kul att ni också joinar hockeysnack!
Kommentera

Sv: Pinnar
förhoppningsvis (för er) fler än 14 poäng på 10 matcher på raken iaf...

hur kommer det sig att brynäs fortfarande kallas ett topplag trots att laget dalar i tabellen för varje år som går... visst det syns inte så tydligt, men vi som inte bara ägnar oss åt o kolla matchresultatet för vårat eget lag, märker det tydligt... att just laget blir svagare... men vem vet, det kanske är en nytädning på gång...

vad blir det för placering i tabellen det här året? 6:a kanske....??
Kommentera

Sv: Välkomna
Det kan du ge dig på.Sveriges härligaste hockeylag har anlänt så ta skydd.
+1
Kommentera

Hockey
Härlig hockeychat det här.Tack till alla som har varit med o fixat den här sidan.MR Brynäs
Kommentera

tro hopp kärlek
Jag tror och hoppas att denna säsong kommer att gå i Brynäs tecken.
1998 vart det stop i kvarten,99 SM-guld.01 vart det stop i kvarten,2002 ????.
Traditionens makt är stor.
Jag önskar också SSK &LHC välkomna in i finrummet.
Hoppas att alla supportrar hjälper till att göra året`s upplaga av elitserien till en
härlig fest runt om i Sverige.
Kommentera

vad har hänt
Jag har en väldigt bra fråga, vad har hänt med Brynäs? från att ha varit ett at Sveriges bästa lag till som idag ett medelmåttigt gäng som jag personligen inte tror kommer vinna elitserien igen inom de närmsta 10 åren... er klubb satsat ju inget, de har inga framtidsplaner... det går inte att leva på gamla meriter, sorry jag är MIF supporter med tycker altid det är kul när Brynär kommer ner, fast senaste sesongen så var det icing ut hela tiden... bryt den trenden den här sesongen... eller kommer Brynär göra som Leksand kommande sesong? hmm... ha det alla hockeyälskare...
Kommentera

Sv: vad har hänt
Tjena Nubben o andra!
Håller till viss del med Nubben , faktiskt...Är äkta brynäsare trots att jag bor i sthlm, och har sett BIF tappa speed, styrka o fantasi senaste åren. Spelarna måste känna tillit och våga utvecklas, se ett utmärkt exempel i DIF. Där växer alla spelare med laget, såväl nyförvärv som juniorer. VÅGA i år Brynäs!!!
Kommentera

Styrkträning i BIF
Tjena
Vet nån hur Brynäs styrketränar, tycker de såg lite veka ut i bland förra säsongen. JAg vet att DIF kör ruskigt hårt-det märktes ju förra säsongen...
Kommentera

varför
Satsar Brynäs på gamla rävar som Janne Larsson, Pär Djoos, Tom Bissett,mm varför inte satsa på sina egna ungdomar. Sen vill jag att Brynäs skärper till sig rejält till denna säsong, förra säsongen var en enda lång plågsam uppförsbacke efter jul uppehållet. Fram med adelsmärket speed och de fina passningspelet som Brynäs e kända för. Sen var vill jag tillägga att de var dumt, dumt,dumt, dumt att bli av med en av elitseriens bästa backar förra säsongen (Marko Tuulola) / Tankern
Kommentera

Sv: tro hopp kärlek
Jag håller med....man måste ju tro på att Brynäs vinner!!
Tror inte fansen på att dom ska vinna så är det ju inte så lätt för spelarna att göra ett bra jobb på isen heller! Tänk själv...kul att spela hockey om fansen buar och inte tror på dom!! KOM IGEN BRYNÄS, jag tror iaf på er!!
Kommentera

Farmaravtal
Hallå alla hockeyfans !

Jag undrar lite över vilka regler som gäller för "övergångar " mellan klubbar med samarbete. Vad jag förstår så har Brynäs nära samarbete med Tierp. Fler klubbar ?
Hur ser det ut bland A-juniorerna inför kommande säsong ?
Brynäs har ju inte synts långt fram i de sammanhangen. Läge för förändring i år ?

Tommy
Kommentera

Matchintro
Nogon som vet om gavlerinken ska kora med nogot specifikt matchintro nesta sesong? forra sesongen var den besta hittils. (med faklor och historieberettandet om tigrarna vid horisonten) Vore bra om dom hittade en riktigt bra lot att spela ner tigrarna kommer in...

Nogon som hort nogot?
Kommentera

GAVLERINKEN
ÄR DET NÅGON SOM VET OM MAN KAN KOMMA IN OCH KIKA PÅ GAVLERINKEN I SOMMAR? VORE TACKSAM FÖR SVAR. HAR TVÅ 11-ÅRINGAR SOM ÄLSKAR BRYNÄS IF. HAR VARIT BRYNÄSARE SEDAN 1968 OCH SETT DET MESTA BLA GULDET I Ö-VIK.
Kommentera

Sv: Pinnar
Fler än förra säsongen...........
Kommentera

ELITSERIEN
ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM TYCKER DET ÄR SYND ATT LEKSAND INTE SPELAR I ELITSERIEN? SAKNAR DET ENDA DERBYT SOM BETYDER NÅGOT FÖR EN BRYNÄSSJÄL. DET VAR EN FIN GEST AV BRYNÄS SUPPORTERS ATT STÖDJA LEKSAND I DALAUPPRORET. EN VINTER UTAN "HAT"MATCHERNA MOT LEKSAND KÄNNS LITE TRÅKIGARE. LYCKA TILL LEKSAND.
BRYNÄS FOREVER!
Kommentera

Sv: GAVLERINKEN
Det första du ska tänka på är att ta reda på var caps lock tangenten sitter, sen kan du förmodligen smita upp till arenan vilken dag som helst och knacka på. Någon öppen visning lär det inte vara tal om men det ska nog inte vara omöjligt att få hänga med en vaktmästare och kolla runt lite i hallen.
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
Det tycker jag då blir det inga derbyn
Kommentera

Sv: GAVLERINKEN
Tack för tipset. Hoppas du inte tog illa upp. Ha en skön sommar.
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
Det är väl kanske synd på derbyna, men jag är ganska trött på tjatet om Leksand som lirarnas lag. tycker nog att Brynäs haft minst lika läckra lirare periodvis. Dessutom har man lyckats förena detta med hårt arbete som ju också lett till ett och annat SM-guld.
Känner mig alltså lite kluven i fallet ( ! ) Leksand


Tommy
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
ja...leksand är ju ett klassiskt elitserielag. känns lite "tomt" utan dom.
Kommentera

Sv: Pinnar
Lile Stille....slutar man 3a i tabellen efter 50!matcher, måste man väl ändå tillhöra topplagen ,eller.....?
Kommentera

Sv: Pinnar
Jag är definitivt nöjd med poängskörd och tabellplaceringen förra säsongen. Däremot kan man väl tycka att slutspelet tog slut lite för fort.....
Kommentera

Sv: Pinnar
Nja nöjd med slutspelet kan man inte vara igenom att man förlorar varje match utom den sista i Gavle rinken i den 1:sta perioden. Och hade inte vårt Brynäs tagit dom poängen före jul så hade vi slagits på strecket med Leksand mm.


//Patrik
Kommentera

Sv: vad har hänt
Förstår nubben att han ser matcherna med hemmaögon...vem gör inte det. Men "man ska inte kasta bebisar i en kuvös", vi segrade ju faktiskt i alla fyra seriematcherna mot er och i slutspelet när det började likna "svag elitseriekvalitet" från Brynäs sida så hade vi lekstuga med er. Tänker på dom två första perioderna i fjärde matchen....Ha en trevlig sommar..
Kommentera

Svar till nubben
Nubben kommer ifrån vintrampar delen av Sverige så,
an kanske måste förklara för honom att alla andra klubbar förutom MIF har än så länge ingen stor fet plånbok (typ Percy) att ösa ur så det gör att klubbar som Södertälje,Leksand,Björklöven,Tigsryd,Skelefteå och så vidare åker ur elitserien.

Bynäs som jag har i mitt hjärta har lyckat reda ut sina skullder till staten, det innebär för dom flesta klubbar att man måste snåla (man har ingen Persy som säger jag betalar skulden) och mitt i dett kaos har dom vunnit ett SM-GULD med gammla gubbar.

ett sjtärnskäckat MIF borde äta upp Brynäs lätt (köp in ett par ledare till och spelare + supportrar)

ha en underbar sommar
Kommentera

Måste få svara nu
Den kubben som värvar mest i år är ju Södertälja så stryk dem från din "o vi e så fattiga det e synd om oss lista"... Percy är gud, han är inbladad i handbollsklubbar, fotbollsklubbar, m.m en sport intresserad rik äffärsman gör någon bra för sporten o allt ni över skånes gränser gör är att klaga på denne man. ni borde nog fan ta o titta lite djupare på detta, han lär ju inte direkt gå med vint i de småklubbarna han hjälper, sen satsade han stort på MIF o lyckades, är det något fel med det ?
Kommentera

Sv: Måste få svara nu
När det gäller "mecenater" av Percys dignitet så är det väl klart att mycket bottnar i avundsjuka. Visst skulle det vara trevligt med en givmild mångmiljonär som pumpade in pengar i sitt eget favoritlag. Men det är också lite farligt att bli beroende av en enda person, vad skulle hända om han fick för sig att bestämma över allt från träningar till spelarinköp eller sonika tröttnade ?
Kommentera

Sv: varför
Tjena
Det är ju precis det ja snackar om i ett tidigare inlägg. Nu är det upp till bevis för de rutinerade killarna! Var tog rörligheten vägen? Bisset behöver pass från Janne Larsson som han smäller in innan målvakten hunnit förflytta sig, som 1998-99. Molin måste fortsätta våga, Rudan ska kliva fram på allvar i år.
Kommentera

Arlandaline
Hallå !
Ni som bor i själva nästet finns det rapporter om nån ny överraskande konstellation , typ smurfkedjan eller Bisset-Larsson-Mohlin ?

Kanske Arlandebanan med Mårtensson-Danielsson-Rudslätt.
Alla tre har väl lirat i Arlanda?
Det är dags att låta motståndarna få stifta bekantskap med nåt nytt vapen.
Kommentera

Enögd kritik
Percy-debatten är både känd och uttjatad. Som vanligt klagas det på hans pengar etc, även om man på senare tid sett att fler och fler erkänner att De vill ha en Percy i Sitt lag. Klart, det rör sig om avundsjuka.

Men varför bara titta ner mot Skåne? Ta en titt i "Huvvestaaan" där finnen Hjallis härjar fullständigt i AIK. HAN om någon är full boss. Han lägger sig i exakt allt som rör AIK Hockey. Han styr ekonomin, vilka spelare som ska spela i laget, hur träningarna ska gå till etc... Han är hockeydiktatorn nummer ett i Sverige, en som kan förstöra för laget och sporten. Percy däremot är mer en glad, rik och galen snickare som gillar hockey!
Kommentera

Sämre i år
Jag tycker att elitserien iår ser ut att bli sämre än någonsin....
Titta på lagen.
Vilka lag får bättre spelare än de tappar.
AIK fyller ju ut sitt lag med minst 8 juniorer.
Frölunda, Hv m.m. ser alla ut att bli sämre än ifjol.
Brynäs går förhoppningsvis jämnt ypp med förluster kontra nya spelare men Marko svider.....
Kommentera

Sv: Sämre i år
Håller helt och håller me dej......
Kommentera

Sv: Sämre i år
Brynäs har ju en ny poäng maskin i Soling
Årets raket!!
Kommentera

Sv: Enögd kritik
"Percy däremot är mer en glad, rik och
galen snickare som gillar hockey" och fotboll och handboll och...
Lite splittrad herre den där Percy...
Fast visst är det så att AIK sålt sig till Hjallis, men om det ger ett guld så kommer det säkert vara värt det fast det verkar snarare som om Allsvenskan hägrar.
Kommentera

Sv: Pinnar
till cervante:
jo en 3:e placering är inte fy skam, men luleå samt lagen nedanför hade ju ingen chans att gå om tacke vare alla poäng bif plockade i början av säsongen...

allmänt:
men nu är det ju så här, att även om både dif, fbk o bif dalar i tabellem, kommer sportkommentatorerna o tränarna med undanflykter o lagen klassas fortfarande som topplag, vad ska krävas för att dom ska sluta göra det???
Kommentera

Sv: Sämre i år
till hockeyoraklet:
såg att du kommenterade att HV skulle bli sämre än förra säsongen...

jag tycker truppen ser otroligt stark ut, starkare än på många år...
o jag går inte efter att namnen kan se starka ut på peppret, utan vad hur spelarna sammarbetar o vad dom gör...

många tror att stommen försvann helt ur laget nu när bl.a. stille o örnie försvann, men med tanke på att både huusko, ahl, loponen o skröder tidigare spelat i HV, kommer stommen snart byggas upp igen o garanterat bli lika stark som förra säsongen, om inte starkare...

pavlikovsky bröderna kommer överraska, o HV har äntligen fått tag på ett par riktigt bra målskyttar, som förhoppningsvis kommer hjälpa HV upp till de fem bästa lagen i tabellen...

ahl kommer även han förhoppningsvis få ta en hel del bortamatcher där livs nerver brister... grabben är duktig visst, men han saknar rutin o det kan ahl tillsätta om det nu skulle behövas... (hoppas ahl får stå första matchen borta mot timrå, men jag kan förstå att liv är revanschsugen)

förövrigt önskar jag er lycka till nästa säsong (o alla andra oxå) =0) o välkomnar er till kinnarp =0) annars ses vi i gavlerinken =0) må bästa lag vinna!!
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
Även om Leksand satsar nästan allt på att komma tillbaka till elitserien så tror ja att de kommer att få det svårt att komma tebax. Om det inte lyckas i år så kanske det kan dröja flera år.
Kommentera

Sv: Välkomna
vad än MR Brynas sagt så borde det vara något possitivt om Brynäs och då är man ingen överlöpare
Kommentera

Formation
På Brynäsdagen så surrade Melin lite informellt om att han skulle kasta om femmorna, är det någon i vårt avlånga land som har lite mer information?.

ps/ kan fortfarande inte fatta varför dom har separerat LIF ifrån Brynäs grupp i Norrtälje!
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
Klart att Leksand kommer tillbaka (Derbyn BIF-LIF) ett måste för elitserien
Kommentera

Sv: ELITSERIEN
Håller helt och fullt med det kommer att fattas något i vinter men jag tror att det bara blir i år nästa år är det dax för elitserien igen för LIF.Heja BIF
Kommentera

Sv: Sämre i år
Jag tror inte att Brynäs kommer att gå jämt upp om man tittar på de spelare som försvann och de nya som tillkommit dessvärre.
Men man skall ändå inte räkna ut de nya innan man sett dem spela så jag får vänta till Mästarcupen innan jag uttalar mig mer bestämt om deras kapacitet.
Kommentera

Till Alla Brynäsare
Hoppas det kommer att gå bra i elitserien kommande säsong.
Kan bara hoppas att Rögle går upp till nästa säsong, så jag
kan hälsa er välkommna er till Ängelholms Isstadion nästa höst.

MVH
JAN-ÅKE
RBK
Kommentera

Sv: Arlandaline
Jo alla har spelat i Arlanda, men vem skulle i sånna fall spela center i kedjan??
Kommentera

Sv: Till Alla Brynäsare
Tack så mycket Jan Åke det ordnar sig nog ska du se.M.V.H MR Brynäs
Kommentera

Sv: Välkomna
Ni kan ju.Lycka till i Elitserien.M.V.H MR Brynäs
Kommentera

Sv: Arlandaline
Mårtensson gick center i Arlanda några gånger, även om det inte är hans rätta position
Kommentera