Brynäs IF

713426 inlägg · 7953 ämnen

3 kr

706404 · » Till forumet


Sv: 3 kr
Paddan:
Nä, det var det nog inte.
Kommentera

Sv: 3 kr
rackham: Hmm, är det där också hockeyrelaterat? Då gissar jag på Stefan Liv.
Kommentera

Sv: 3 kr
Paddan:
Du menar som: "Nä, jag är inte dum, ibland har jag bara otur när jag tänker!"
Kommentera

Sv: 3 kr
rackham: Hehe, jag antog att det var något sånt, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det låter ungefär lika underligt som "Bra tänkt!"
Kommentera

Sv: 3 kr
Paddan:
Jaru, Paddan. Det är väl ett sånt där uttryck som används i hockeykretsar. Att färga innebär att man tar en tröja i laget.

Du vet :-)
Kommentera

Sv: 3 kr
GävleLasse: Märkligt i varje fall, fast det kanske är något sånt där käckt Färjestadiskt ordstäv som man inte riktigt förstår sig på.
Kommentera

Sv: 3 kr
Paddan: Det är uppenbart att det handlar om en muta i form av ett ovanligt färggrant påskägg.
Kommentera

Sv: 3 kr
Bissett19: Vad gör man egentligen när man "färgat in till LG Hockey Games"? Påskpysslat med Bengt-Åke?
Kommentera

Sv: 3 kr
Bissett19: Anledningan till att han inte var "en man för 3kr" tidigare var väl att B-Å tyckte att han med tanke på sin ålder hade tillräckligt att göra med ES-spel och JVM-spel. Nu däremot när klubblaget är utslaget så är belastningen på killen lägre och därmed också användbar i landslaget
Kommentera

Sv: 3 kr

Nicklas Bäckström kommer att få chansen även efter träningslägret i LG games med landslaget säger Bengt-Åke,saxat från sportbladet:

  – "Nicklas har visat att han har färgat in till LG Hockey Games, säger Bengt-Åke."

Var det inte samma Bengt-Åke som var så bestämd att Bäckis inte skulle vara en man för Tre Kronor detta år,men han verkar inte kunna motstå guldklimpen,vem trodde det för nåt år sen??

Se länk!!

Kommentera

Sv: 3 kr
Davve17: ok. Blir intressant att se vad som händer. Några kanske blir lite lugnare i Påsk nu iaf ;-)
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Det rör sig tydligen om Nick Angell i Bofors...
se länk.
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Tja, man har väl lärt sig i vilka sammanhang som Boorken brukar träffa på spelare. Ett kontraktförslag, om än ett väldigt lågt bud måste ju ändå ses som ett drömkontrakt om det ges till en ung förmåga från ett bottenlag i AS eller ännu lägre.

Allt är relativt...
Kommentera

Sv: 3 kr

GävleLasse: Bara hoppas att det är någon som är känd iaf ;-)

Nej nu orkar jag inte vaka över Gävle Tidningarna längre ;-)

Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Troligen är det Boumedienne som återigen erbjudits ett "drömkontrakt". Men jag hoppas verkligen att det är en defensivt bättre back än Bom-Bom...
Kommentera

Sv: 3 kr
Gusten: Ragnarsson har ju skrivit på för Almtuna igen den gamle uven
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Ja, samma här. Jag har sjukt delade känslor vad gäller Lotvonen, ena halvan skulle gärna se honom i Mora, den andra inte. Jag vet hur det kan gå för elitidrottare som fortsätter efter en hjärtmuskelinflammation, det är inget att leka med :|
Kommentera

Sv: 3 kr
RQT: Om det vore Lotvonen så skulle jag bli glad men då skall det finnas ett friskhetsintyg på honom också eller att kontraktet får brytas om han får hjärtproblem igen.
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: :-) Lär väl bara vara Karin Skogh som uppnappat att Sundlöv tycker att Ragnarsson är en bra back och att det vore kul om han ville spela i Brynäs...men som sagt hoppet lever :)
Kommentera

Sv: 3 kr
RQT: Nää, det är nog Bom Bom igen tror jag. Inte ska man slänga ut mycket pengar på en skadebenägen Lotvonen
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Jag tror det är Lotvonen jag :P Han har väl inte skrivit på för Timrå, trots att det verkar som det var klart länge.
Kommentera

Sv: 3 kr
Gusten: Drömkontrakt kan vem som helst få men tack för att man blir sömnlös i natt din jädrans finnmarksbo :-))
Kommentera

Sv: 3 kr
En kanonback på ingång???

"Brynästruppen börjar bli full men en lucka verkar det finnas för en viss back - utöver Tommy Sjödin som inte bestämt sig än.
Boork träffade spelaren i måndags och Micke Sundlöv ska ha haft möten med agenten till den spelare som tydligen erbjudits ett riktigt drömkontrakt av Brynäs.
Vem det är ser du i morgondagens tidning."

Saxat från sportextra, se länk
Kommentera

Sv: 3 kr
Kul med 2 brynäsare som är med i vm-diskussion så nära vm.Det har väl inte hänt sedan efter guldet 99?( Djoos,J.Larsson och O Molin)
Honken borde vara given om inte Lundqvist och/eller Tellqvist kommer och Bäckström kan förhoppninsvis bli 13 forward
Sedan hoppas jag att Tre kronor har marginalerna med sig (vilket inte har varit fallet sedan Vm-guldet 98),då kan OS-guldet kopieras till ett Vm-guld.
Kommentera

Sv: 3 kr

Pelle Borås: nja... Se bara på Bäckis vilket självförtroende han hade när han kom hem från J-VM. Andersson blev också bättre.

NHL lär nog hitta dom oavsett om dom är med i VM elelr inte. Det kryllar av Scouter i Sverige.

Ang Liv så har HV inga problem att skaffa en ny om Liv drar. Förbön och öppna den överfyllda plånboken så är det klart sedan.

Kommentera

Sv: 3 kr
Personligen tycker jag det är kass att det är brynäsare med i landslaget. En liten vinst är ju att de utvecklas någon promille.

Nackdelarna är dock att de riskerar tuffa skador eller gör så bra ifrån sig att någon NHL-agent plockar fram stora plånboken och lockar dem över pölen.

Samma gäller ju tvärt om.

Om tex Stefan Liv får stå och gör ett kanon-VM, vilket resulterar i ett proffskontrakt, så försämrar det ju direkt HV:s styrka inför nästa år.
Samma gäller de utespelare som har chans att hamna over there.

Nej, i mitt hjärta vore det bättre om brynäsarna kom hem och laddade inför nästa säsong, medan andra lags spelare åker till VM för att bli proffs.
Landslaget har för övrigt aldrig intresserat mig något vidare.
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Jag tror inte att Bäckström kommer att göra någon besviken (utom då kanske backar och målvakter som inte bär Brynäs vackra dress)

Det Bäckström behöver förbättra är ju skridskoåkningen och styrkan. Spelsinne har han ju så det räcker. Jag är inte orolig när det gäller Bäckström, då finns det andra centrar i truppen som man kan ägna sin "oro" åt.
Kommentera

Sv: 3 kr
JanT: ang Bäckis så är det ju alltid svårare andra året eftersom pressen är större då men det är bara att hoppas på det bästa.
Kommentera

Sv: 3 kr
65selander: Intressant att Davidsson i HV inte platsar....Bäckströms utveckling håller fortfarande "foppaklass". Frågan är inte om, snarare hur pass dominant han kommer att vara i BIF nästa säsong.
Kommentera

Sv: 3 kr

Bäckis och Honken är med på VM-läger 2 och 3.

Skulle vara jävligt kul om dom hängde med hela vägen

Kommentera

Sv: 3 kr
Clubsport:
4 var dom, glömde Jonas Johnson...
Kommentera

Sv: 3 kr
Domarn:
Ja, just till Izvestija var dom bara tre, fast Janne var ju med men han hade ju förvirrat sig till Modo då...
Modin-Janne-Dackell i en kedja och med Lindman på backen.
Kommentera

Sv: 3 kr
Domarn: b-å provar blandar, ska bli intresant hur resultatet blir
Kommentera

Sv: 3 kr
Snabb koll visar att den sjunde var Johan Tornberg, inte Sundlöv- han hade dålig form då, efter brusten lårmuskel i fjärde finalen mot HV
Kommentera

Sv: 3 kr
Clubsport: Har för mig det blev 7 stycken landslagsmän hösten 1995; även Walle och Pär Löfström blev uttagna, möjligen också Sundlöv
Kommentera

Sv: 3 kr
Bissett19: Visst är det så, men det har alltid spelats landskamper innan VM där semifinallagens spelare inte är med och inte har det funnits några Brynäsare med då? Kul tycker jag. Dessutom ger det goodwill till Brynäs och borde underlätta för framtida värvningar (inte i år tyvärr) när ett lag kan visa upp så många representanter i ett landslag, träningslandskamp eller ej. Kom ihåg, vi har aldrig förlorat mot Norge förut så BÅ's uttagning är vågad.
Kommentera

Sv: 3 kr
Huss:
Skräcksäsongen 95-96 hade vi 4-5 st. i landslagstruppen till Izvestija...
Dackell, Modin, Jonas Johnson, Mikael Lindman och en till har jag för mig.
Kommentera

Sv: 3 kr
Huss: Men det här laget känns ju lite mer som ett B-landslag a´la Vikingarna,det blir nog knappast nån av dem här som kommer finnas med i en VM-trupp!!!
Kommentera

3 kr
Hur länge sedan hade Brynäs 4 spelare i en 3kr trupp? Måste väl gå tillbaka till 70-talet för att uppleva motsvarande.
Sen kan fråga sig hur Modo fick med Hedman, Enström och Viklund? Någon av Hedman/Enström kan jag köpa men 3 st oerfarna halvhyfsade backar? Tveksamt. Då hade Sundqvist varit ett bättre alternativ eller varför inte AA?
Kommentera

706404 · »