Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Bedrövligt!

189474 · » Till forumet


Sv: Bedrövligt!
matsby: Varför skulle du få en massa påhopp, när du skriver något konstruktivt? Sen kan det ju finnas bättre och sämre matcher, och olika taktik för att ta poäng... Det är inte alltid vackert när man ligger i skiten och försöker ta sig upp tyvärr, men mer jävlar anamma ska nog gå att ta fram...
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
KentaK:
Desvärre så får ni nog sikta in er på att klara er undan ifrån de två sista platserna, var du uppe i Timrå i lördags?
Det var inte vackert det BIF presterade, måste bli mycket mera j-lar anamma om ni skall greja det, hoppas att det är bättre spel på hemmaplan än bortaplan..
Jag hoppas att ni grejar det och tar tag i saken.
OM ni mot förmodan skulle hamna i kvalserien och åka ur....vad händer då mer alla era gamla trotjänare som Molin,Sjödin m.m som är lite till åren?? kommer de att lägga av eller tar de sitt ansvar och gör sejouren ettårig?

Hoppas att jag slipper få en massa påhopp för detta inlägget för jag hoppas att ni tar tag i saken så vi får ses i ett ev slutspel.

Mats
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Jari Von Jäger: De man hakar upp sej på är att Timrå för första gången på flera år lyckats harva sig ur botten och till och med lägre ner än så..
Och när man väl kommit därifrån ska man sitta o hacka på andra lag, inte för att de e nåt att "hänga upp sej" på.. Men de kändes inte riktigt som att de va skrivet på nån hög nivå direkt..
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Jari Von Jäger: Trams ! Man kan ju inte døma ut en hel grupp på grund av vad en person skriver. Jag tror sækert att ni liksom vi hellre ser att någon med ungefær samma førutsættningar som den egna gruppen lyckas. Under det flertalet då år TIK huserade i de lægre divisionerna var nog många TIK'are också smygbrynæsare eller smygmodoiter.
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Vad som verkligen är bedrövligt är att man ska behöva gå in på Brynäs' hemsida och tvingas ta del av vad Timråiter anser om Brynäs, och att de håller på med långa inlägg om vi är bra eller inte. Exakt hur intresserade tror ni är av att ta del av era analyser på pratbubblenivå? Har ni inte utrymme så det räcker i er egen GB, eller har det kompletta storhetsvansinnet drabbat er eftersom det går bra för er?

Riktigt patetiskt blir det när, som någon skrev innan, vi var rätt många som gladdes över att Timrå gick upp i ES. Förra säsongen dansade ni limbo på alla tänkbara streck som finns i serien, har ni glömt det? Har ni glömt att vi slog er på er hemmais 30 december? En gnutta ödmjukhet hade klätt er bra. Och hade ni känt till första förberedande om vad hockey går ut på hade ni inte behövt gå till ordboken och slå upp ordet ödmjukhet. Väx upp.
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Redhat: De va inte många Brynäsare som kom me så många extremt dåliga hugg som du fick ur dig!
All respekt försvinner när du drar in att "våra forwards finns ju inte" De e ju bara pinsamt grabben!!

Brynäs kommer att slita sig från kvalplats och upp till slutspel till slut.. Å du kan ta dina ointelligenta argument och stoppa upp nånstans i Sundsvall!!
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Dream Team: Konstigt att man kan hänga upp sig på ett inlägg så pass mycket, det var ju knappt nått att bry sig om. Eller var det där med looser som sved eller?
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Jag tycker Brynäs är värd all respekt! Näst mesta mästarna med en lång tradition att vara i toppen i svensk ishockey. Respekt också för att ni förmodligen lyckas komma på fötter igen, efter en tung höstssäsong.

Jag är ärligt talat ingen som stöttat Brynäs speciellt mycket, men jag vill absolut ta avstånd från såna här påhopp, som jag tycker man ska undvika.
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Redhat: Det är inget konstigt med inlägget som startade denna tråd, den är ju sann. Brynäs är som västerås, man ser att det börjar gå åt helvete men gör inget åt det och vips är man i allsvenskan... Tycker att ledningen ska se över sin spelartrupp, jag menar grabbarna var ju fan med och skrev bibeln...
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Redhat: Om Brynäsare var och sparkade på er kan inte jag svara på men tar ditt ord på det!
Resten av din synpunkt kan jag inte hålla med om att det är ett vettigt sätt att starta debat på! Att det går dåligt för Brynäs är ingen hemlighet!
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Tycho: Tackar och bockar för synpunkten!
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Tomas HOCKEY: Visst har du rätt i att Brynäsanhängare sparkade på oss ifjol, men inte fan är man inne och sparkar på en som ligger för att förlöjliga mer, NEJ! utan för att få i gång en debatt så att ni vaknar till. Kanske Ove Molin eller Larsson är inne och läser detta, blir förbannad och så tar dom i mer. För det måste dom göra, det har ju sett pinsamt slött ut.
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Tomas HOCKEY: Jag och många andra TIK:are tar starkt avstånd till inlägget som startade denna tråd! Sådana inlägg hör inte hemma i ett forum för hockey.
Vissa lag gillar man mindre än andra men det ursäktar inte detta fall. Jag gillar inte LHC och står för det men jag hånar inte på andras gästböcker. Detta gäller majoriteten av Timråare på HS. Att vi fick mycket skit ifjol kan ha med saken att göra att man lite har "taggarna utåt" och vill visa att vi kan... men jag tycker Älska sitt lag men våga säga vad du tycker... bara du gör det på ett vettigt sätt.

Timrå IK mot SM-slutspel
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Tomas HOCKEY: Nej vi sparkar för att det är kul, men det blir aldrig kvalserien ni är för bra för det. Men LHC vill jag ska dit och åka ut!
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Är det så att förut när det gick ``dåligt`` för Timrå så sparkade vissa Brynäsare (här på hs) så mycket på Timrå anhängarna så att dom ger tillbaka nu!? Jag vet inte då det är min första sässong här på HS! Jag är riktigt förvånad att vissa Timrå suportrar sparkar på Brynäs när dom är i detta läge i tabellen! Man blir sårad när just Timråare skriver att vi är loosers och slaktar oss hämningslöst! Känns jobbigt när man stod upp och applåderade när Timrå tog sig upp!
Är det så att dom glömt sitt förflutna på 1 sässong?
Jag gillar Timrå och har alltid gjort för dom spelar en tung och offensiv hockey! Men börjar bli mera osäker på vissa Timrå anhängare
Har jag fel nu eller?
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
bajenmattias: Knappast "minst lika mycket nostalgi och kultur över sig". Där vill jag påstå att Brynäs ligger före de flesta, Leksand bland andra.

Timrå har glimtat till ordentligt vilket är kul. Ärligt talat hoppas jag lite extra på Timrå i slutspelet när Brynäs inte blir att räkna med. Eller ja, vi ska väl inte räkna ut Brynäs helt. Jag tror de kan greja slutspelsplats och de har ju faktiskt kunnat freda sig mot bättre lag så inget är avgjort på förhand. Med bra form kommer man långt.
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Redhat: Hoppas att du är en av dessa "experter" som så alltid har fel. ;o)
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Cusken:

Kommer inte timrå attvara ett riktigt elitserielag :-) hallå!!!

Har du kollat tabellen eller?

Timrå har minst lika mycket nostalgi och kultur över sig som Brynäs och kanske tom mitt kära Leksand :-)

Tabellen ljuger inte och inter denna gång heller.....

Timrå har visat att de skall vara med och slåss med de mer etablerade lagen i toppen av elitserien..

// Mattias
Kommentera

Sv: Bedrövligt!
Redhat: Timrå kommer i alla fall aldrig vara ett riktigt elitserielag.
Kommentera

Bedrövligt!
Efter ha sett Brynäs mot Timrå i Lördags kan jag bara säga tyvärr Brynäs, ni åker ur elitserien i år. Det var det sämsta jag sett, era backar verkar ju helt ointresserade av att spela, era forwards finns ju inte. När man är i sånt poängbehov så måste man ju orka kämpa i alla fall. Trodde ett tag att ni var på väg upp, men jag citerar vad Modos f.d tränare Brithen sa,"det är en ballong som luften går ur". Fast det är ju inte fel med Löven eller Hammarby i elitserien heller. So long loooosers!!!
Kommentera

189474 · »