Brynäs IF

713193 inlägg · 7953 ämnen

Boorken delar med sig!

566607 · » Till forumet


Sv: Boorken delar med sig!
GävleLasse: Klart att det spelade en viss roll, men båda två var oavsett vilket stora besvikelser förra säsongen. Att Sjödda skulle vara det var helt klart en överraskning, eftersom han tidigare har varit en gigant, men nu var det några år sedan som Molin verkligen producerade. Och då ska man komma ihåg att han märkligt nog ständigt får förtroende i Power Play.
Kommentera

Sv: Boorken delar med sig!
Peja: Man får inte glömma att både Sjödda och Molin drog ett väldigt tungt lass förra säsongen. Det skulle vara skoj och se lite stats på hur många minuter per match de spelade. Sjödda och Philips spelade i princip vartannat byte. Sånt tär på en då 39 årig kropp
Kommentera

Sv: Boorken delar med sig!
Det märks att han är ett rutinerat proffs och inte någon glad amatör på tränarposten, som ju en del andra tränare som Brynäs har hämtat har haft en tendens att ha varit.

"Jag tänker inte ta hänsyn till de gamla stjärnorna. Om det sen kostar mig jobbet så accepterar jag det."

Mycket bra inställning, tycker jag, med tanke på hur pass många gamla stjärnor som det trots allt finns i dagens Brynästrupp. Exempelvis Molin, Cassel och Sjödda såg inte direkt bra ut under stora delar av förra säsongen.
Kommentera

Sv: Boorken delar med sig!
Tordan: Boorken verkar hur skön som helst.
Kommentera


566607 · »