Brynäs IF

715750 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs IF-Linköping

195321 · » Till forumet


Sv: Brynäs IF-Linköping
Cusken: Det är sant börjar det inte hända saker snart så får man ta mej faan dra sig under parketten!!BIF kör nu ända in i armeringen!!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Brynäs har fortfarande en del att bevisa.. men Linköping var tragiskt dåliga. Inte för att jag är ledsen för det..
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Kahn: Ja en del måste bort håller med om många spelare ska väck men det blir nog svårt o få hem BIF spelare ifrån NHL o Samuel Påhlsson spelar enbart för Modo om han nu väljer att spela i Elitserien det har han ju själv sagt.Sen är det ju det Jompe säger vi har ju inga miljarder o köpa en massa spelare men nytt fräscht folk måste in,Luovi har gjort sitt punkt slut,Wågen har aldrig impat på mig strutsväck,Djoos hej då tack för åren,Larsson detsamma på is i alla fall,var ska vi hitta en bra målvakt vete faan Ram har hyfsad bra högsta nivå men lägsta(Det är så man skäms ursäkta)Nästan detsamma med Aspen!!Så förändringarnas tid är inne för BIF men det återstår o se hur mycket det blir när det berömda lädret ska hostas upp.GO FOR IT!!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
jorka: skojar du när du säger att jamie är en av elitseriens bästa målvakter lr är du bara ironisk?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Kahn: Du glömde en sak: prislappen. Jag gillar idéerna, men litet är det som att hålla en älgfilé framför en hungrig varg: det är otroligt frustrerande.

Westlund, Påhlsson, Honken, Anders Eriksson--jovisst, men är vi i de prisregionerna kan jag tänka mig andra namn som också kunde vara kul att se i Bif-tröjan. Jag satt också och funderade kring nästa säsong för ett tag sedan, och med Larsson och Djoos borta och några spelare petade så handlar det i princip om att inhandla (alternativt lyfta upp juniorer) en ny femma INOM befintlig ekonomisk ram.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Tja!
Vill först tacka Gunnar,Micke & hela laget för segern , jävligt skönt med tre poäng. Matchen var ingen höjdare precis , men första perioden var bra.

Igår kom BSKV upp till matchen och då var det bra drag på ståplats.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
YtseJam:
Soling ligger före i återuppbyggnadsskedet efter sin operation. Det ser riktigt bra ut. Han har t.o.m lekt lite på rören redan, men jag hoppas att han är så smart att han står över den här säsongen och kommer igen helt skadefri till nästa säsong. Ser honom då som ett praktfullt nyförvärv.

Med risk för att bli kallad tjatig:

Nästa säsong:

Feltenmark - ny ordförande i Bif
"Virus" alt. Inge Hammarström - sportchef

Ram petas - "Honken" hem från Rangers
Asplund petas (utlånas till Västerås t.ex) - Joakim Lundström 2:e

Djoos petas - Anders Eriksson värvas från Torontos farmarlag
Petré petas - Mattias Karlsson flyttas upp från J-20
Pekkala bort - alternativ ?

I J-20 har vi Niklas Andersson och Kristoffer Bäckström som sparkapital på backsidan.

Janne Larsson pensioneras - Samuel Påhlsson ersätter
Mikko Luovi petas pga sina bihåleproblem - Tommy Westlund ersätter
Björn Danielsson petas - Mikael Holmqvist ersätter
Jonas Floberg till Tierp - Niklas Danielsson ersätter
"Bacon" Bergqvist petas ( sorgligt nog ) - Patrik Rönnqvist ersätter
Jobs petas - Jim Engström ersätter

Det ger 11 förändringar i truppen till nästa säsong varav minst 5 st är juniorer som flyttas upp. Drömma får man ju..........
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Hur går det för Soling? Såg att han börjat köra lätta ispass, kommer han att hinna tillbaka innan säsongsslut tro?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
70 Rodrigues: Det bara är så--vi är kass på att spela på resultatet. Lika bra att blåsa på fullt i tre perioder, fast kanske bara stöta mewd en forward istället för två i anfallszon. Mycket folk i mittzon. Men det är som sagt något vi inte är särsklt duktiga på.

Det är som westerlind skriver, som Brynäsare är det som om man inte får må riktigt bra någon gång den här säsongen.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Jompe: Det var skitskönt att dom vann, men jag blir så arg när det jämt ska fipplas i 3:e perioden och dom nästan tappar matchen, jag mår fysiskt dåligt varenda gång det sker!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
prosten:

Ja, puuh vilken pärs. Jag satt helnöjd och följde matchen och kände mig helt övertygad om seger när Molin stänkte in 4-1. Sen var jag tvungen att dra eftersom jag skulle åka med brorsan på middag. Självklart följde jag alltmer nervös matchen via sportradion och satt kvar i bilen för att höra slutminuterna, medan brorsan började packa ur.

Då försvann plötsligt mottagningen - panik.

"Hmm, det kanske kan vara bakluckan" muttrar min bror sävligt. "Jamen slå igen f-nskapet då!" hojtar jag och då slår det honom att det kan vara en god idé. Och hurra, ljudet är tillbaka precis när en minut återstår. Kallsvettig hör jag hur Linköping trummar på innan ÄNTLIGEN slutsignalen ljuder.
JAAAAA, härligt! Vilken lyckokänsla - det här satt skönt, prosten.

En sak är säker - livet blir aldrig tråkigt med Brynäs.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Men jag håller med dig att dom ska helst spela sitt eget spel i 3 perioder!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Anger är bäst!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Det är väl f-n att Brynäs efter två helgjutna perioder skall försöka sig på att backa hem å försvara ledningen i sista..........likadant varje gång vi har ledningen inför tredje å funkar lika illa varje gång. Stå upp och lira det egna spelet i TRE perioder tack.

Nåja seger iaf, å den kunde varit ohyggligt mycket större om Anger gjort mål på bara hälften av sina öppna lägen.

#70Rod. tänkte att jag kunde ställa upp som motvikt till din legendariska otur i Gavlis, seger i dom tre senaste matcherna jag varit på hemma....vad sägs?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
town-m86: Jo, jag noterade detta. Måste säga att dessa fans ahr lite mysko inställning. På nåt vis tycker jag banderoller i hejarklackarna ska ha en positiv framtoning och hylla laget man håller på. En banderoll som hånar motståndarna alternativt framhäver hat i allmänhet bara ter sig patetiska. De gånger jag sett linköpings fans så har det sett ut på samma sett. Som du nämner hade de en banderoll som sa: "WL ser dig". Jag blir lite nyfike över vad de menar med detta? Kan någon insatt föklara kanske? Vidare hade de andra banderoller som jag ej heller kunde greppa. Den ena satt på gaveln mot sittplatts och hade texten: "Här bestämmer vi". Denna förstår jag inte alls. Sen hade den ständigt återkommande flaggan med det "vackra" fingret på. DEnna blev förresten omhändertagen under en match i Globen mot DIF som jag råkade befinna mig på (Vet inte om det var vakter eller egna fans som tyckte den var olämplig.).

Så med detta facit så tycker jag inte det är så konstigt att brev som de som dök upp för ett tag sedan inte ter sig su konstiga längre. Jag skulle bli väldigt glad om någon från Linköping som har lite mer inblick i detta. Varför allt hat? Är det inte bättre at älska sitt lag och stödja det och ha en allmänt positiv syn på livet?

Jädrar va långt det blev och inga kommentarer om matchen ;) DEt var en rätt ok tillställning även om det blev lite väl spännande.

-Euler
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
town-m86: Det gäller att ha känsla för feeling. Något de uppenbarligen inte har. De tyckte säkert att de var roliga. Hur f-n kan man ens komma på tanken?!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
town-m86: Jag var där men missade den...de va så mycke krimkrams de hade med sig så.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Nån mer som såg matchen idag??..Linköpings fansen hade med sig en banderol där de stod "White Lions ser dig"...snacka om att inte ha ett rätt i huvet..
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Cricke: han måste ju ha ett försvar oxo jamie är en av elitseriens BÄSTA målvakter.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Nu jädrar är det ös på grabbarna! Tvekar inte en sekund på att det kommer att bli slutspel.... Vet att det blir så, vet att jag för en gångs skull kan tracka mina Färjestad-kompisar, som inte tror att Brynäs kommer dit!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Cricke: Grattis till segern. Se nu till att passera Modo i tabellen och förpassa dem till kvalplats så är jag nöjd.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Clarence: Tror också det, dessutom har vi tyvärr elitseriens sämsta målvakt, inte en match utan hans obligatoriska målvaktstavlor, dagens match är inget undantag. Finlands bästa målvakt förra säsongen men i Sverige är han sämst, tyvärr.
Men det kanske vänder....
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
RavenLord: Det är Wahlmans ord...........!!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Saxat från Text-Tx "Först i tredje perioden tog matchen fart. Och det var Linköping som stod för grannlåten"
Vad såg han som skrev detta för match ? ? ?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Gavlerinken Sveriges Disco Arena Nr 1 .....kan nån gå upp och strypa DJ-FANSKAPET.
Låt publiken och klacken sköta stämningen och avbryt inte med nått som ska kallas för musik när t.o.m sittplats klappar o är med.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Tänk när vi börjar spela bra under tre perioder, då blir det åka av..
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
sannes: Grattis till segern, blev lite svettigt på slutet men det löste ju sej till slut...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Clarence: Ja du, om jag så visste varför grabbarna har så svårt att få in puckuslingen i mål nu. De kanske är inne i en tung träningsperiod så att de är mer laddade till slutspelet, åtminstone hoppas jag det.

Och så är det nog bäst för min egen del att jag ser till så mina grabbar vinner mot MIF annars får jag det het runt mina öron på jobbet och bland kompisarna, de är ju brynäsare ända in i själen.

När det gäller guldet, så får vi allt se vem som står där med bucklan men just nu så ser det tufft för vår del men man vet aldrig vad som kan hända.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Brynäs har en förskräcklig målskillnad. Med den kan vi i alla fall aldrig hamna ovanför nåt kvalstreck...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
RavenLord: Det framgick inte av din kommentar. Jag var själv himla nervös...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
RavenLord: Det fattade jag! Vad jag menade var att det är inte konstigt att man blir nervösa i tredje när det gäller så mycket i varje match.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
boldten: Mer förtydligande DET VA JAG SOM PUBLIK SOM VA NERVÖS INTE BRYNÄS
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
boldten: JAG mena att med det överläsna spelet ikväll ska dom sätta flera mål och avgöra tidigare..ursäkta att du inte fatta
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
sannes: Gör så! All hjälp behövs. Brynäs klarar nog inte detta helt av egen kraft. Varför har Indians plötsligt så svårt att göra mål nu? I höstas öste de ju in puckar. Jag tror tyvärr (unnar er nämligen bucklan!) inte att ni vinner guld i år heller. Då måste ni upp till höstklassen igen!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
70 Rodrigues: Jag tycker du ska vara lite uppåt nu,vi vann faktiskt!!LHC är inte så mycket sämre än oss,så jag är iaf nöjd med en seger även fast det blev onödigt spännande på slutet men det är ju BIf i ett nötskal.Tänk på hur många poäng vi var efter,och nu är vi ikapp,samma poäng som MIF.

Nu tänkte jag ta ett par bira och fira segern,bäst att njuta när man kan!!!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
RavenLord:Är det konstigt att spelarna blir nervösa i slutet på matchen, man spelar ju med kniven mot stupen i varanda match...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Jompe: Självklart! Du har rätt. Problemet är väl att från och med nu kommer man att få möta lag som är bättre än Linköping.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Clarence: Vi må ha tappat det mesta just nu, men för Er del så tappade Ni väl det mesta innan serien började.

Ni behövde verkligen poängen, kul att Ni vann. Grattis!

Vi får väl försöka att knipa nån poäng av Malmö för Er skull.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Hemma från matchen...Att de ska behöva bli så nervöst för en islutet trots att man dominerar spelet i nästan hela matchen så ska de bli en iddamåls seger...när ska man få slappna av lite under en match ;)
Spelet va som Natt o Dag jämfört med senast
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
boldten: Det är klart att 4-3 en bit in i tredje är mardrömsläge. LHC kan ju köra framåt för allt vad tygen håller medan Brynäs börjar darra och tappar markering i egen zon. Men vi föll inte!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Jompe: Läser på text-Tv att Brynöäs styrde matchen i 2 perioder och att det inte borde ha blivit så spännade som det blev. Känns bra att de styrde matchen i 2 perioder. Tror nog att nerverna döck upp i tredje och det är väl inte så jävla konstigt, eller?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
70 Rodrigues och Lilljanne: Kom igen nu! De vann faktiskt en absolut måstematch. Det låter på er som om de förlorat.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
KungMartin: Nu är väl ändå Linköping helt borta. Vi är ikapp Malmö, åtminstone temporärt. Frölunda nästa. De verkar ha tappat det mesta nu. Verkar bli som vanligt för dem. Inget SM-guld, alltså. Laget är överskattat och inte så bra som det ett tag verkade. Rätt vinnarinstinkt saknas i Göteborg när det gäller hockey.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Lilljanne: Det har jag ju sagt hela säsongen, Brynäs är inte bättre än vad tabellen visar!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Lilljanne: Men snälla nån, de vann ju faktiskt idag. Var glad för det istället. Är ju äntligen lika poäng med MAlmö på 10:onde plats, må vara att malmö har en match minder spelad.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
70 Rodrigues: Jag tror nästa att det är en naturlag. Ligger man under 1-4 så måste man jyu hitta på något nytt, djärvt, samtidigt som det ledande laget (medvetet eller omedvetet) kopplar av en aning.

Fipplandet tycker jag (som Du påpekat tidigare) gäller kedjeuppställningarna. Ska Larsson spela där han spelar? Varför börjar joxa med uppställningen överhuvudtaget, förresten?

Men tre härliga poäng blev det! Heder åt den anrika föreningen för det!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
70 Rodrigues: Finns det nåt, efter den här matchen, som talar för att det här inte är dom två sämsta lagen i serien?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Clarence: Nej, det är sant att Luleå är långt före, men man ska inte kasta in handduken för tidigt, fast nu är det nog läge. Jag har nog inte riktigt förstått hur många poäng norrbottningarna samlat på sig på slutet.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Jompe: Jag är hockeytokig jag med!! Stod i hejarklacken i Örebro på 80-talet som en av få tjejer... HAn har inga problem att få titta på sport han inte....
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping
Jompe: Jag är så förbannad på det här laget så det finns inte, ska det vara så jävla svårt att hålla i en ledning utan att fippla så förbannat?
Kommentera

195321 · »