Brynäs IF

715154 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs-SSK

« · 456605 · » Till forumet


Sv: Brynäs-SSK
munkas: Vanhedra inte Custemos klassiska tröja!! FRÅGA: Borde den inte hänga hissad uder taknocken i G-rinken????
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
micke:
Ja, kallas man Sjökan så...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
munkas:
Jeff Williams-varning, menar du?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Webbis på brynäs hemsida verkar ha svårt med namnet på herr Sjögren dock. "Christina Sjögren får pucken framför Stana och fintar vänster...", "Christan Sjögren gjorde även han en bra insats...".

Inte lätt ibland. :)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Falken: Arnason var nog tamejfan det sämsta jag sett på ett par skridskor. Ok om han inte har spelat match på länge men han orkade ju knappt hålla uppe sin lönnfeta lekamen. Det hade varit minst lika bra om en stor säck färskpotatis hade spelat i nr 29 ikväll...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
Ja, de får nog göra en extra beställning av ketchup till Kempis inför nästa match...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
"Tyvärr skadade sig Johan Holmqvist på värmningen, fick en puck på knät..."
(Brynäs hemsida)

Så var det med Honken.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
rackham: .... Å Salo (för det var väl han) var uppe på Kempis läktare å köpte korv! Med ketchup... mycke ketchup.....
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
Skulle nog vilja påstå DET värsta.
Foppa och Magic: Dra något gammalt över er!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
miiiken:
Vem var det som släppte 9 (nio) kassar?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
rackham: Hossas fint var värd ett bättre öde. Bland det värsta jag sett! Kaxig entré.....
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
miiiken: "div 2 klass", "jag hade gjort det bättre". Ring mej sen! Korhonen har ju verkligen sänkt Brynäs när "Honken" var höftskadad!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Vill bara ta och tillägga att jag inte tog med allt. Tog med det mest positiva samt negativa. Tycker annars Wahlberg var riktigt bra, med några få spelare till.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
Tyckte nog att det var både stegfel och räknefel från båda lagen ikväll...

Från det ena till det andra:
Hossa i Mora. Såg du avslutet på Sporten (som tog i stolpen hos en Hirsch-spelad Salo)!!
Pasi N i Malmö. Nu har de en målvakt. Obra för Brynäs.
GERBER! Nu lyfter FBK.
Jokinen.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Ja, då har man kommit hem från en minst sagt konstig match. Lite positiva saker från matchen, men även negativa.

Positivt:
"Sjöken" - Vart verkligen positivt överraskad över honom, vilket jobb han lägger ner, sliter och tar närkamper i varje byte, och så gjorde han ju även ett mål! Här har vi värvat extremt bra.

Kimmo Timonen - Trots att han inte svarade för en felfri match gör han tre poäng (3 assist). Ryckte upp sig i mitten av matchen och vart bättre ju längre den led.

Negativt:
Domaren (Stefan Danielsson) - Vad gör karln egentligen? Missar en hel del solklara utvisngar, herregud! Sedan borde det väl ändå ha varit matchstraff på Jokinens tilltag mot "Molle"?

"Karhu" - Jag har nog aldrig sett honom såhär dålig. Ta mig fan, han var rent sagt usel idag. Vart var självförtroendet, glöden och den säkerhet han visat förut? Den var ju minst sagt bortblåst, likaså hans spel överhuvudtaget. Släppte retur på retur och gjorde det ena misslyckade ingreppet efter det andra, nej, det här var inte Korhonens dag.

Phillips - Vart gjorde han egentligen i början av matchen? Om jag räknade rätt så var han inne på alla fyra baklängesmålen under första perioden, minst sagt uselt av en spelare som ska hålla världsklass. Spelade dock upp sig lite under matchens gång.

Arnason - Såg knappt honom under matchen. Då och då skymtade han till, men det var ytterst sällan. En sak jag undrar starkt över, har han några muskler överhuvudtaget? Kändes som motspelarna plockade bort honom hur lätt som helst, med eller utan puck. Han hade heller ingen glöd och kämpavilja vad jag såg i alla fall, var en besvikelse. Men måste få mer tid på sig, likaså Phillips.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Arnasson var otäckt anonym! Matchotränad får vi hoppas! (vet vi) Han spelade inte svenskt centerspel direkt. Skapade förvirring bland medspelarna med sin intensiva (nåja!) forechecking. Håller med om att Sjödda skulle bänkats ikväll!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
Nobelpris till brad för den värvningen!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
aphac: Räknefel??? Ha, ha... Brynäsarna gick ständigt på täljespelarnas "gurkburkar"..... Vi kanske ska ta in Bengan Johansson som coach vetja....?? Han lär oss genomskåda gurkburkarna (räknefelen) Tränarfrågan löst....?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:Märkligt att man inte kan ta Sjödin av banan när han uppträder som han gjorde ikväll.Vilken back som helst hade fått slänga sig längst ut på avbytarbänken om den hade spelat som lagkaptenen gjorde.
BIF var tillbaka i "stilla står vi" hockey och det var fan inte kul att titta på.Markeringsmissar pga. räknefel hela tiden tackvare att SSk rörde på sig hela tiden. All fart försvann när Molin gick ut.Tänk vad billigt det är att sätta ett lags mest tända spelare ur spel och bara få 2+10.

Tyvärr så återkommer hela tiden intrycket av att Sjödin är så jävla dålig när han är dålig och tvärtom.Där finns det bara berg eller dal!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry:
Ja, han rör på sig i alla byten. Skaplig lägsta nivå, men utan högsta nivå. Lite som Brynäs i stort nu för tiden :-(
Jag säger bara Jokinen.
Jokinen :-)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Vi avslutade bra dom sista 4 matcherna innan uppehållet med 2 vinster, (LHC, Modo hemma) 1 oavgjord (HV borta) och 1 förlust (VF borta).
Men efter dagens match känns det som vi är tillbaka på ruta 1 tyvärr.
Hoppas att det inte tar allt för för lång tid innan vi kliver fram till ruta 2.
För det måste gå snabbt så att vi inte blir stående på perrongen med skägget i fel brevlåda.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70Igor: Markus korhonen vilken katastrof han är som målvakt (div 2 klass). Han förstörde matchen med sin darrighet och osäkerhet. Fem st skitmål släppte han in, t o m jag hade gjort det bättre. Ska han fortsätta stå så kommer Brynäs att få stora problem framöver. Snälla Honken kom tillbaka eller köp in en NHL-målvakt.
Brynäs spelade bedrövligt första perioden, bedrövligt passningsspel, sirap i benen. Mycket bättre fart och fantasi i andra och tredje perioden.
Dackell o Wahlberg spelar alltid med hjärtat, plus även för Sjögren.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Positivt från matchen: Björne!!!! Eller hur rackham!!! Din absoluta favorit till en tongivande roll i framtidens Brynäs.....???
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry: Vet inte om var speciellt med på målen framåt heller. Han åkte mest omkring...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge: ...Och Phillips gick bort sig vid en sisådär fem mål....
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Phillips.
Kon.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Jokinen.
Herrejävlar.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
p j davydjoos:
Porslin blir borta ett tag. Typ 1 vecka från första symtomfria dag.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
bradberry: Verkar som att dom inte fick det att stämma riktigt. Enligt webben så gick båda fram ibland och bl.a Timonen gick visst bort sig rejält vid ett av deras mål.
Är dock inte orolig. Nu har man en match i benen och får titta på vad som måste rättas till. Kanske inte så lyckat med 2 tuppar på samma gödselstack? :-)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Hur gick det med Molin?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
JanT: Det där vikanersig-snacket kunde jag ha köpt om det varit för ngt år sedan. Nu handlar det inte om detta utan mer om småsaker som gör att det ibland inte stämmer. Innan uppehållet såg det mkt bra ut och vi spelade disciplinerat och tätt med bra beslut hos spelarna.
Proffsens inträde har tillfälligt stökat till det en aning, men det rättar snabbt till sig när dom blir lite varma i kläderna. Man kan inte begära att allt skall klaffa i första framträdandet, speciellt när som många har tillkommit samtidigt. Som du säger, man får glädjas åt att Sjöken (som jag trodde) verkar bli en stor tillgång. Tror faktiskt att han kommer att bli långvarig i brynäströjan. En riktig Husstyp....
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Har aldrig sett Kapten Tommy så vedervärdigt usel som ikväll. Hade knappt ett rätt. Förvirrad över sin roll nu när Timonen anlänt?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
JanT: Jag hoppas precis som du. Men det vore kul att se nå´t slags bevis för att förhoppningen kan bli verklighet: Bra spel, tät defensiv, några pålitliga matchvinnare osv. Hittills i alldeles för små doser. Jag orkar inte bara hoppas.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Lilljanne: Nog kommer vi att klättra, LHF är inte direkt formstarka om man säger så. Finns flera lag som kan tänkas börja åka kana utför. Exempelvis SSK & Mora (tror inte att dom sprattlar så mycket längre - kom ihåg BIF ifjol!)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Generellt tror jag att transatlanter har lättare då deras spelstil inte är så omständig: ofta rakt på mål och inga krusiduller.
Vad gäller Horcoff, Cleary och Hossa skiljer det sig dock såtillvida att dom kom över redan innan starten och haft det lite lättare med anpassningen. Se´n är det väl också olika mellan dessa spelare, vissa har det lättare än andra. Plus att Horcoff, Cleary och LillHossa även är mkt bra spelare, ngt som vissa inte har greppat.
Ironiskt nog verkar det överlag vara så att de svenska hemvändarna är de som haft mest problem, om det nu är till ngn tröst...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
leek: Petra är snäll, hon får vara här.Förstår så väl att hon inte vara inne på Tiks gb :-))))
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
leek:
Jopp, men jag trivs mycket bättre hääär!!!:-)
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Petra: har inte du ett eget forum att kladda i?
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge: Surt med suddenförlust när det skulle vara 3 poäng, som tur var så förlorade både LHF & HV. Malmö lyckades inte heller klättra närmare, med andra ord status quo i bottenträsket! Varför ska det vara så j-a svårt för BIF att vinna matcher av den här karaktären, det verkar som om grabbarna viker ner sig gång på gång när det gäller mycket. I det perspektivet får väl 1 poäng och kvittering efter 17.52 ses som ett fall framåt. Håller för övrigt helt med dig om att NHL-gubbarna måste få lite tid på sig. Kul att "Sjöken" verkar gå på i ullstrumporna.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: kunde ha varit värre...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues:
Härlig läsning :-)...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge: Brynäs kan nog inte vänta så länge till. Vi har spelat 19 omgångar och ligger fortfarande på kvalplats. Konkurrenterna har förstärkt minst lika bra. Idag avgjorde bottenkonkurrenternas senaste värvningar. Att släppa in tolv mål på två hemmamatcher är illavarslande. Men du kanske får rätt efter fyra års felgissningar - vi kanske börjar klättra snart. Knappast på ssk:s bekostnad (Jokinen är just den spelartyp man saknat) men kanske, kanske på luleås.
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge: ) 9 p är mycket för Brynäs att ta in, man måste börja vinna mot bottenkollegorna till o börja med, sådana här matcher måste bara vinnas!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Huge: Horcoff, Cleary, Ari-Pekka Berg, Tjärnqvist, Marcel Hossa med flera lyckades direkt, varför tog du inte dom som exempel??
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Ja, det var nå´n trött tomte som gick och lade sig för ett tag se´n. Han yrade om att det skulle se nattsvart ut om vi torskade idag.
Tittar man på tabellen så är det faktiskt inte långt upp till 4:e platsen.
Så jämnt är det i serien.
Tycker för övrigt att det är för mkt tabellstirrande redan nu. Kom igen efter 35 omgångar när det börjar dra ihop sig...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Lilljanne: Nä för fan, gör som dysterkvistarna: såga proffsen efter 1 period. Att dom inte spelat en match på ett halvår spelar väl ingen roll.
Skillnaden idag mellan två lag som ville mycket var nog just Jokinen.
Tror dock att vi fått en "Mini-Jokinen" i Sjöken. Bäste brynäsare idag enligt webben och dom som sågat honom tidigare får nog tänka om.
Klart godkänd insats sett till matchutvecklingen, även om det naturligtvis svider att torska när man gör 6 mål hemma.
Som sagt, proffsens måste ges lite mer tid. Bara att titta på t.ex SSK proffsförstärkningar: både Hävelid och Tärnström har haft lite problem i starten, och då är dom ändå vana sedan tidigare med både stor is och spelet i ES. Undantagsspelarna, typ Hossa och Jokinen klarar sig alltid pga sin individuellt stora skicklighet. Backar har också generellt svårare iom att det skall stämma mer i samspelet med kollegan i backparet.
Såg att Frölunda hade jätteproblem med Malmö men det var inte direkt oväntat heller. Har man lite koll på lagen så vet man att Frölunda genom åren alltid haft problem med skåningarna. Nurminen gjorde dessutom en kanonmatch i målet, vilket inte direkt underlättade för göteborgarna. För vår del blir det tufft nere i Malmö men vi brukar å andra sidan trivas rätt bra därnere. Tror på stor chans till vinst...
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
Tabellen efter kvällens matcher:

1.Timrå IK 44
2.Frölunda 43
3.Linköping 37
4.MoDo 28
5.Mora 28
6.Färjestad 27
7.Djurgården 26
8.HV 71 24
-----------------------
9.Luleå 22
10.Södertälje 21
-----------------------
11.Brynäs 19 -14
12 Malmö 14
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Och skyttekungen från Chicago? Hans lag gjorde sex mål. Måste ha rasslat in poäng på hans konto. Nej, jag vet. Vi får väl ge grabben ett par matcher innan fogsvansen tas fram.
Jokinen är ingen överraskning efter att ha sett World cup. Den fule fan dominerade varje match. Bättre än Forsberg bl.a. Han är för bra för ssk.
Måtte nhl börja snart!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
70 Rodrigues: Var Sjögren het? Det var oväntat. Han som brukar vara närmast frikyrklig i sin framtoning...

Grattis till målet Sjöken!
Kommentera

Sv: Brynäs-SSK
sylf: Att Niklas inte får spela är en skandal anser jag, bänka Kuparinen som inte gjort någon glad sedan Dackefejden.
Kommentera

« · 456605 · »