Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben

« · 1999864 Till forumet


En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Här kommer en förklaring till att Brynäs måste entlediga Magnus Sundqvist från sitt jobb som huvudansvarig för Brynäs IF. Det finns ingen anledning överhuvudtaget att inte ta detta beslutet redan ikväll.

Trevlig läsning:

18/19 - Magnus Sundqvist tar över Brynäs IF

Den 4:e november 2018 beslutade sig Dackell för att sparka firma Sjödda och Janne. Laget hade två raka segrar och placerade sig på en 8:onde plats med bara 3 poäng upp till 6:e plats.
Målskillnaden var 32-43 och man hade (1) genomklappning på hela säsongen då man förlorade med 6-0 mot Färjestad.

Imponerande segrar som följande togs under denna tiden:
0-4 borta mot Rögle
2-1 borta mot Djurgården
3-2 hemma mot Skellefteå.

Dackell kommenterade sparkningen med följande ord ” Vi känner att vi inte presterat tillräckligt bra ute på isen”

Ny säsong: (19/20)

Till säsongen 19/20 går Brynäs in med 9 förluster på de 10 avslutande matcherna säsongen 18/19.
Man har på denna säsong vunnit 3/14 matcher under ordinarie tid. Placerar sig på en 11:e plats med 3 poäng ner till kvalspel och 11(!) poäng upp till 6:e plats som målsättningen tydligt har varit.
Spelet som Dackell betonade ledde till Sjödin/Jannes sparkning har varit helt värdelöst under i stort sett hela delen av säsongen med väldigt få undantag.
Genomklappningarna är mycket fler denna säsongen då man stått för följande resultat på de 14 första matcherna
Leksand-Brynäs 5-1
Örebro-Brynäs 6-1
Luleå-Brynäs 4-0
Brynäs-Malmö 2-5
Målskillnaden säsongen 19/20 är 29-47 vilket är under isen. Framförallt att man lyckats göra ynka 29 mål med den fw-uppsättningen man trots allt basar över denna säsong.
I special teams är man överlägset sämst i hela ligan där man ligger på 70 % i BP och 11% i PP.

För att avsluta denna långa utläggning så har man en målskillnad på 49-85 de 24 senaste matcherna vilket omfattar ungefär en halv säsong.

Man har tagit totalt: 20/72 poäng.
Ett poängsnitt som är 0,83 poäng per match vilket hade gett 43 poäng över 52 matcher och då alltså totalt en hel säsong.
Senaste säsongen krävdes 61 poäng för att undvika kval och totalt värdelösa Timrå tog 44 poäng. En siffra vi alltså matchar sämre under Sundqvist senaste 24 matcher.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Pajen: Måste fråga, varifrån kommer siffran 20/72 poäng? Jag gick tillbaka till Sundquist första match och sammanställde sedan dess.

Statistik med Sundquist:

Special Teams(i år):
70% PK
11% PP.

Sämst i ligan.

Målskillnad:
I år: 29-47 - Fjärde sämst i ligan.

November:
2W-4L
10/18p

December
5W-3L
16/24p

Januari:
3W-6L
9/27p

Februari:
2W-6L
8/24p

Mars:
1W-5L
5/18p

September:
1W-3L
4/12p

Oktober:
4W-7L
10/33p

Totalt:
62/156p

Segrar: 19
Förluster: 36
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Brynäsgubbe:

20/72 är senaste 24 matcherna eller om du så vill det i mitten av februari.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Pajen: Ah, okej. Nu har vi även hela facit också. Bedrövligt uselt. Och Brynäs blundar vidare...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Brynäsgubbe: Kalla fakta - säger allt!
Poängsamlandet har varit på en blygsam nivå under Sundqvists ledning så här långt....
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Är så jäkla kluven till hela Sundqvist-situationen.
Jag inser nog som alla andra (förutom Huge) att vi behöver göra en ändring, men dessvärre har jag en känsla att OM man plockar bort Sundqvist så blir Molin headcoach. Frågan är om det är bättre eller sämre.

Sen som jag nämnt 200 gånger tidigare. Att man dels inte ersatte varken Gunderson eller Bertilsson även om vi har Sigalet som då skulle ersätta Bertil kommer stå oss otroligt dyrt under hela säsongen.
Sen är det självklart inte bara framåt eller bakåt en back ska vara bra, det är ju otroligt många tekniska parametrar som gör att man blir en bra back. Allt från små detaljer till stora.
Jag kanske svär i kyrkan för vissa nu men jag tycker att Norin, Lundgren, Lindelöf men även Ingman i stora drag inte har de kvaliteer som ett lag av våra mål (SM-Guld inom tre år) ska ha.
Ingman tex var väl bra i början på säsongen, men jösses vad den killen sprider puckar. Missar otroligt mycket i egen zon. Sen klart att han emellanåt blixtrar till. Men i det stora hela tycker jag inte att han håller.
Lindelöf är ju tyvärr bara en stor parodi. Här fattar jag verkligen ingenting hur scoutingen har gått till. Det här måste man ha sett att de skulle komma att bli så.

Till forwardssidan så tycker jag precis som vid senaste gånger Nicky spelade med Rödin och Scott att den kedjan blir klart sämre med Nicky. Drömmen hade varit att få in en spetsspelare till här. Varför inte testa en Brodecki tex?
Andrakedjan blev ju direkt usel så fort Zäta kom in, och här är också ett tydligt exempel på att han inte har de kvaliteer som behövs framförallt i 5vs5. Har ytterst svårt att tro att han spelar säsongen ut i Brynäs.

Tredjekedjan tycker jag är vår klart bästa idag. Tycker dom gör en bra match.
Mannberg måste jag ge ett extra plus till. Är nog den bästa spelaren förutom Rödin & Scott på att ligga rätt i banan och komma rätt i sin press. Tycker han gjort det bra.

Fjärdekedjan är också den en enda stor parodi. Den här kedjan fungerar inte överhuvudtaget. Här skulle jag dock vilja säga att ingen av de tre spelarna är spelare som är "värdelösa". Däremot fungerar inte dessa tre som en enhet ihop. Allra minst Blomqvist som helt blir lidande av de andra två.

Nej, för mig personligen så finns det två saker som måste hända omgående annars är säsongen totalkörd (många säger att den redan är det).
MS måste nog tyvärr (ekonomiskt) bort.
DOCK vill jag inte ha Molin som HC. Anser att vi måste ha in en erkänt duktig coach utifrån.
Sen måste vi ha in minst en spetsback. Offensivt lagd. En ny Gunderson. Jag pallar knappt ens prata om det längre, men det genomsyrar både defensiven men framförallt offensivt.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Pajen: Exakt! Varför sparkades Sjödin/Larsson. Varför lät man BZ gå tre veckor in på säsongen?
Manegen skulle krattas för det gamla gänget som BZ entledigade.
Ansvaret vilar tungt på Dackells axlar...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
mattiask:
Lindelöf den äldre spelar "fotboll" i Manchester United, vilket gjorde lillebror till en toppvärvning för Brynäs..
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
JanT: och varför valdes Dacke? Det verkar som att de faktiskt inte hittade någon externt som tackade ja. Sen undrar man om det är sant att Wikegård fick frågan, skrämmande i så fall.
www.expressen.se/sport/hockey/shl/wikegard-nobbade-sportchefsjobbet/
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
mattiask:
Norin, Lundgren, Lindelöf och Ingman ????

VIK Hockey förlänger med Alexander Lindelöf
Publicerad: 1 år sedan


VIK Hockey har förlängt med den 21-årige backen Alexander Lindelöf. Den egna produkten Lindelöf har skrivit på för ett år till i den gulsvarta tröjan. Alexander stod under den gångna säsongen för 26 poäng och +20 i plus-/minusstatistiken.

Sportchef Patrik Zetterberg kommenterar:
- Det ska bli kul att jobba vidare med "Alex". En spännande spelare med stor utvecklingspotential. Han har ett otroligt bra spelsinne, är en bra passningsspelare och har bra blick för spelet.
- Jag tror hockeyn i Hockeyallsvenskan passar honom bättre än den i Hockeyettan, som är lite fladdrig och flängig. Alex har under säsongen som gått lärt sig mer att värdera spelet, när man kan spela enkelt och vara kyligare med pucken. Det är de delarna vi ser att vi ska fortsätta jobba med. Att det enkla kan vara det bästa, man behöver inte alltid leta ett avgörande alternativ, vi ska även jobba lite med explosivitet och snabbare fötter. Samtidigt är det kul med spelare som vill ha mycket puck och inte blir stressade av det. Han är väldigt bekväm med puck och det ska vi byggare vidare på. Alex har också ett bra skott som jag skulle vilja få till ännu mer med nästa år, få fram det än mer i matchsituationer.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San:
och varför valdes Campese??
som att göra bocken till trädgårdsmästare
Michael Campese kom till VSK Bandy 2007.

Sedan dess har den förre fotbollsprofilen växt ut till en bandyprofil som styrt Mesta Mästarnas operativa verksamhet i drygt tio år.

Under de senaste åren har han också jobbat parallellt som klubbchef för fotbollen, en roll han sedan tagit ett steg tillbaka från till att fungera som klubbchef i bandy och marknadschef i fotbollen.

Nu uppger Anno 1904, en facebooksida som drivs av initierade supportrar till Grönvitt och har en hög träffprocent i sina nyheter, att "Campo" är på väg bort från VSK. Både bandy och fotboll.

Anledningen ska vara att Campese är på väg att landa ett nytt jobb. Anno 1904 skriver att det handlar om en känd idrottsförening utanför Västerås.

"Michael Campese lämnar sannolikt Västerås Sportklubb" skriver.....
Kommentera


Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San: Lite intressant att Dacke, Campese mfl helt plötsligt är som bortblåsta med uttalanden i media. Förmodligen vet de inte vad de ska säga eller göra. Handlingsförlamningen är total.
Det skulle vara intressant också att höra Inge uttala sig om hur de tänkte med de olika förvärven och varför man gått bom på något förvärv som faktiskt överträffat sig själv eller åtminstone levererat bättre än förväntat.
Hur Sundlöv värvar vet vi ju, man tror på ett stjärnförvärv under säsong - sen kommer det något helt annat... gärna runt 80 kg oxå.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
mattiask: Varifrån har du fått uppfattningen att jag inte vill se nån förändring?
I längden ska en ny tränare in, att byta idag är ingen lösning. Det handlar som du säger om materialet, för många nya spelare har överskattats och ännu inte infriat förväntningarna.
En stabil defensiv back (märktes igår hur mkt ex Andersen saknades i det förväntade matchscenariot med mer kamp mellan två stukade lag än skönspel).
Plus en tung och för motståndarna jobbig forward att möta.
Trots att Malmö är bättre över 60min är vi ändå med fram till 2-3 och är på vippen att kvittera men gör sen för enkla misstag och matchen är körd.
Ojämnhet över tid och även i majoriteten av våra matcher fäller oss, för mkt höga toppar och djupa dalar. Tyvärr.
Blir en säsong där det nog gäller att undvika kvalspel och sen bygga vidare på en ny tränare och nya spelare när flera kontrakt går ut nästa säsong.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
JanT: ”Exakt! Varför sparkades Sjödin/Larsson.”

- Är det en kritisk fråga? I så fall är det nästan humor hur kort minne HS-skribenter besitter...

Spelet såg för jävligt ut, man tog för lite poäng, hattade med spelsystem och ”tappade omklädningsrummet”. Det sistnämnda är en gissning... Här inne krävdes mer eller mindre aktion på sportchefsposten att entlediga Sjödin/Larsson. Med all rätt. Det var ett korrekt beslut att så göra.

Det fatala och på gränsen till fullständigt obegripliga handlandet från Dackell o co kommer ju när man i ett senare skede kontrakterar Sundqvist för ytterligare säsonger. Det beslutet förstod jag inte då, jag förstår det inte nu. En så viktig post som man rekryterar en i sammanhanget (shl) oprövad tränare som har uppenbara brister i verbal ledarkommunikation och i taktisk förmåga bara visat defensivt, destruktiva strategier. Dessutom impulsiv med media i samband med matcher och verkar sakna ledarens egenskap att ta på sig ett ansvar för gruppens tillkortakommanden. Säkert en trevlig prick, Magnus... Men inte fan skall det kriteriet räcka för att få flerårskontrakt som HC i vår anrika klubb...? Dacke o Campese signalerar kravställning. Det faktum att Magnus Sundqvist tränar Brynäs signalerar allt annat...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sportnisse: ”helt plötsligt?”
Hur tänkte du nu?
Såvitt jag vet har ledningen hela tiden varit ytterst sparsamma med uttalanden i media.
Att överengagerade och frustrerade fans automatiskt alltid tolkar ansvarigas ”tystnad” i såna här lägen som ”total handlingsförlamning” skrattar man väl mest åt, det ingår väl i bilden sas...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San:
vill visa hur och på vilka grunder uppskrivna allsvenskar blev spelare för brynäs i SHL
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Vad hände med pettisbif/Widding86?
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
bradberry:
"I Brynäs kräver vi mer" har hamnat på samma nivå som "Vi skall leda utvecklingen".
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Auchinleck: Eller som Microsoft:
”We are the leaders, wait for us”
Kommentera


Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Anders Berg: Han reggade av och har förmodligen reggat på igen under nytt nick men minus alla laguppställningar...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
#33:
apropå olika företag..och tillsättning av VD:ar
Microsoft, Sandvik m fl storföretag..
Tänk om Sandvik skulle anställa något direktörsämne från Tuppens lakansväv i Norrkööping, någon med total oinsikt i hur stål tillverkas..men dessbättre med vetskap om hur en väv sätts upp..
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Gamla HV-tränaren Johan Lindbom är väl ledig.
Kommentera


Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Zappaholic: Jag tror för övrigt att Hugo och munkas är samma person. Som munkas får Huge ut allt han tvingas hålla tillbaka som Huge.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Huge: Normalt skall väll chefer/ högsta ledningen gå i bräschen/ stå upp när det krisar......
Om inte annat för att avlasta Sunken.
Så funkar ju management på alla andra ställen
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Mattson:
Brynäs anställer en VD med vetskap om bandy och fotboll, två lagsporter, som liknar hockey, men inte är hockey
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sportnisse: Dom kan väl stå upp internt utan att utåt behöva försöka trösta griniga bebisfans som måste ha tröst och förklaringar varje gång vi förlorat en match.
Typ...
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Huge: Du är rena citatspottaren Huge .
Griniga bebis fans - det var lite roligt!

Jag tror dock de griniga bebisfansen ink jag själv skulle vara lugnare om ledningen visade mer transparans.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
#33: Johan Lindbom är General Manager i Kristianstad Hockey. :)
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
mattiask: Är väl roligare att träna ett (fortfarande😝) SHL-lag...eller?
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Huge: Har väl inte fått för mig någonting egentligen - förutom att du brukar hugga tillbaka mot en hel del här inne ;)
Jag börjar dock luta mer och mer åt att vi måste ha till en förändring snarast - men jag tror heller inte att den stavas Ove Molin.
Utan man behöver ha en tränare utifrån som dels man vet är en duktig tränare att få till ett bra grundspel med allt vad det innebär, men framförallt som kan utveckla den/det spelet som Dackell & Co vill spela.
Sen ska sägas att jag tror inte att vi kommer kunna spela en mer offensiv hockey med mer puckinnehav på grund av vi är så långt ifrån att ha ett kompetent lag för den typen av hockey.
Det senare med att en hel del kontrakt går ut och att vi då ev byter tränare är jag helt med på - men samtidigt så är vi ju inga mil efter just nu, så varför inte ta beslutet nu?

När vi inte har något eget spel överhuvudtaget utan 90% går på ren chans, då är det riktigt jäkla illa. Special teams är så jäkla pinsamt uselt så det är skämmigt.
Vårt grundspel (med försvarsspel framförallt), är på tok för dåligt, vi har inget ordnat spel varken i uppspelsfas eller etablerat anfallsspel känns det som. Lägg då därtill special teams och att JAG tycker vi spelar helt fel och helt fel spelare ihop.
Här är några parametrar som gör att jag tror ner på negativt kval än att vi hamnar i ingemansland.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Huge: Jag är förmodligen en av de griniga bebisfansen. Förklaringen är att jag mår dåligt när laget i mitt hjärta spelar som de gör, dvs. inte alls. Dumpa puck och jaga. Inget PP, inget BP och ingen idé vad gäller säkra uppspel och målskytte. Jag kommer att försöka se varannan match från och med nu (kommer förmodligen inte att klara det men ska försöka) för jag blir ledsen och arg när man hoppas och hoppas på förändring men så blir det som igår, igen och igen. Det går ut över mitt humör, och det är det inte värt. Det ska vara kul att titta på hockey men just nu är det inte kul, det är uppgivet och nästan plågsamt.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
#33: Håller fullständig med . Detta går ut över humöret . Inte kul med Hockey. Försöker prestera på jobbet varje dag ,får betalt för det ,om än inte lika mycket som en hockeyspelare /tränare. Funkar det inte måste det till en förändring . Kan jag inte sköta mitt jobb p.g.a brist på kompeten. Då måste jag byta jobb . Detta som sker funkar bara i Brynäs tydligen .
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sportnisse: Och exakt VAD i transparensväg skulle isf göra dig och övriga frustrerade fans lugna?
Jag tror inte att ”allt är skit, vi kommer att sparka tränaren och ett par spelare så fort vi hittat nåt annat istället” är nåt du kommer att få höra i transparensväg. Sorry....
Kommentera


Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Tack! Vi jobbar redan nu på morgonen. Tro mig vi ska lösa detta. Kan bara säga att jag är lugn med det inte sagt handlingsförlamad utan påkopplad. Tuffare än jag kunnat drömma om från början , men skrämmer mig ingenting. Varit med och vänt saker tidigare och det ska vi fan göra här med. Förstår dig och andra till 100 inget snack om det.

Med vänlig hälsning, Micke Campese Klubbdirektör/CEO Brynäs IF
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Anders Berg: Petrus/Widding är nog killen som startar alla trådar.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
#33: Puckinnehav och evigt dumpande av puck är ingen bra kombination.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San: När ett lag tappar självförtroendet beror det till största delen av tränaren. Titta på Alceen tex som alltid har jobbat oavsett tabellplacering. Alcen och många andra känns inte igen, vad kan det bero på, det är nåt som inte stämmer med laget och då har väl tränaren högsta ansvaret. Det finns inga genvägar han måste BORT
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Mrassarson: Kan vi använda "fansens värvnings pengar" till att ge staben, tränarna och kanske även spelarna ett varsin exemplar av nedan bok eller?
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sommen:
OM Brynäs ägt de sex bästa ishockeybackarna från KHL/NHL, då hade brynästränarna inte behövt yppa ett enda ord under matcherna, och Brynäs hade med all säkerhet vatt en guldkandidat våren 2020.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Mrassarson: är det ett skämt eller ???
Det är det enda klubben snackar om, att vi ska vända detta och att vi är på god väg. Vi är just nu ett p12 lag. Dacke o Sundlöf SVINDÅLIGA värvningar helt fel ute denna säsong. Väntar ni tills en annan shl klubb ska sparka någon?? SNÄLLA sparka Sundqvist och börja om
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Pajen: Totalt ärligt är det det bästa jag har läst på forumet.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Captain_fantastic: Tror inte det är Dacke/Sundlövs fel att värvningarna inte träffat rätt, Jaedon / Zetterberg / Sigalet / Rödin / Scott / Molin / är riktigt bra värvningar, som väldigt bekant tror jag att ledarstaben är det största problemet just nu. kommer ihåg säsongen 15/16 när Tommy Jonsson var huvudansvarig i början av säsongen och runt årskiftet låg vi på kvalplats och sedan sparkades Jonsson och ersattes med Bulan och vi slog ut Bollklubben i play off och tog oss till kvarten för att nästa år ta oss till final som vi så jävla när vann. Som Pajen skrev är det nödvändigt att det händer nåt. Är väldigt väldigt orolig om jag ska vara riktigt ärlig. Skit i 3 års-planen, Brynäs IF måste svälja sin stolthet och börja om på nytt.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sama: Historiken med de sparkade tränarna, den kontroversiella förlängningen med Sundqvist och allt som satsats på treårsplan med allt vackert snack är en belastning just nu. Det gäller som du säger att svälja stoltheten trots att Dacke och Campese inte gjort någonting bättre trots alla sparkningar.
En storhetstid börjar med framgångar på isen och inte med vackra ord och drömmar, det är en bra början att inse det.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San: Det ska förresten bli intressant att se hur Bengtzen kommer att lyckas som sportchef för ett topplag.
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Axle San: Ge det 3 år så spelar dom i HA igen..
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Sama: Sannolikt tillsammans med oss....
Kommentera

Sv: En utläggning om att Brynäs IF behöver förändra ledarstaben
Forsberg 1978: Precis. Och vi hinner nog dit före... om ens Örebro kommer. Den klubben ser mer och mer ut ha en SHL-framtid. Nu etablerade i serien. På 7-8 år.
Kommentera

« · 1999864