Brynäs IF

713123 inlägg · 7953 ämnen

experterna på se mer

1994941 · » Till forumet


experterna på se mer
experterna på c-mer: Sanny Lindström, Björn Oldén, Thornberg, Rönnkvist, Wikegård m fl, har nu fina dagar, när brynäs hamnat i ett prekärt läge..
Varför hatar experterna brynäs, mer än vissa egna supporters till brynäs??
se exempelvis sanny lindströms inlägg om botten lagen växjö och brynäs, där han inte ger brynäs en chans...sanny lindström huddinge, färjestad och någon lite sejour till något undanskymt lag i svejjs..

Vad som dock är alarmerande är att Brynäs för tredje året i rad inleder säsongen på sämsta tänkbara sätt och frågan är ändå om det inte varit som allra sämst den här säsongen?
Jag har varit inne på det tidigare och dessvärre bottnar problemet i en brist på ödmjukhet när det varit snack om guld, topplag och att spela mer underhållande och bjuda på det ”lilla extra”.
Vaddå bjuda på det lilla extra? Det handlar om att vinna matcher och det är Brynäs just nu väldigt dåliga på.
Det är naivt rakt igenom och klart att det också spiller ned på spelartuppen som fått höra under hela sommaren att de nu ska spela en roligare hockey som attraherar publiken.
Sedan en tid tillbaka har det defensiva jobbet prioriterats och varit i fokus precis som det hårda jobbet man ska kräva av varandra. I samband med att jag senast var i Gävle för knappt två veckor sedan och såg Brynäs vinna mot Djurgården med 4-3 trodde nog jag att man hade hittat nyckeln till framgång.
Sedan dess har Brynäs förlorar fyra raka matcher med en målskillnad på 18-3 (!).
Alltså, 18 insläppta mål på fyra matcher efter det att man strukturerat och prioriterat defensiven.
Ser jag till veckans två matcherna finns ingen ljusning i sikte även om spelet möjligtvis var aningen bättre igår mot Skellefteå än mot Luleå i torsdags.
Det jag ser, som med många andra lag utan självförtroende, är hur tydligt man överarbetar situationerna.
Låst ämne

1994941 · »