Brynäs IF

519146 inlägg · 7685 ämnen

Fråga bengtzen idag

1911798 · » Till forumet


Sv: Fråga bengtzen idag
Mattson: jag r i grunden optimistisk men vi spelar i mina ögon en naiv ishockey...o speciellt mot lag som på pappret ska vara sämre eller likvärdoga med! Vi blir otroligt straffade när vi går upp o trycker på motstånadrna..Får kontringar o spelvändnibfar emot oss! Vi har bra bra backar men inga speedkulor. Gå tillbaka till ett tätt obekvämt försvarsspel...vi är onte bättre än ca 8-10 i serien. Ha en taktik efter det😊
+3
Kommentera

Sv: Fråga bengtzen idag
Skillnaden mellan AS och SHL kan inte vara särskilt stor. På pappret ser TIKs lag ut som ett AS-lag, lika förbannat ser dom bättre ut än Brynäs. Förlusten igår känns värre än 2-8 mot Skellefteå förra året som gav Melin sparken. Är det samma typ av markering från spelarna?

Vad har hänt med BP? De två BP Brynäs hade igår är bland det värsta jag sett. Amatörmisstag hela vägen.

Tveksamt om det hjälper att sparka en tränare när laget inte har så mycket större potential. Det enda som kan hjälpa på sikt är bättre spelare. Och det finns det tydligen inga pengar till. Hur kunde vi hamna i det här läget?
Kommentera

Sv: Fråga bengtzen idag
Back: var väl inte direkt något nytt.. Men det är helt sanning. Bengtzen träffade röding igår. Men enligt bengtzen så är Anton helt inställd på utlandet men som Stefan sa.. veckorna kan gå och han Ska signa med nån klubb.. så han lät inte helt hopplös.
Kommentera

Sv: Fråga bengtzen idag
Lindblom nätade för Flyers inatt.
+3
Kommentera

Sv: Fråga bengtzen idag
Samsung: Jo tjena...
Kommentera

Fråga bengtzen idag
Surrade med Stefan idag. Helt sanning. Anton var på hans kontor idag. Anton kollar åt utomlands. Men veckorna kan gå menade Stefan.. enligt Stefan så säger Anton. "Stefan jag vet att ni vill ha mig och det är smickrande men det finns sånna sjuka pengar utomlands som ni inte kan matcha".
Så sa han.
Kommentera

1911798 · »