Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Nåt Positivt!!!

506821 · » Till forumet


Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse:
I Janne Larssons fall finner jag det lite märkligt att han fick just detta arbete inom föreningen. Många av mina Brynäsvänner som inte debatterar här anser att han var lite FÖR tillbakadragen för att sitta på sin post.
När man mötte spelarna efter en match, så fick man rätt god kontroll på vilka som var lite tilbakadragna o de som var mer öppna.
Det är väl i.o.f.s fel att tro att en som är mer öppen gör ett bättre arbete, men jag anser att Janne borde fått gått i lära ett tag först...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
stefan Bskv: Det kanske inte är så dumt tänkt. De har kanske inte lika mycket prestigetänkande. Att det behövs fler i Brynäs styrelse kan ge en kick åt rätt håll.

Men det viktigaste är att man ser på kompetensen i första hand och sett på vilka roller de har så ser man att de har tänkts lite "konstigt" i Brynäs
Janne Larsson blir Marknadsansvarig med meriter som SM guld och höga positioner i skytteligan medans Karin är diplomerad marknadsförare vid IHR och har med sin bakgrund som redaktör och marknadsansvarig erfarenhet av informationshantering och kommunikationsfrågor.

Men hon har ju en bakgrund i en del av marknadsföringen i Brynäs så hon drar nog sitt strå till stacken i alla fall.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse:
Läste att du nämde Karin Gustafssons namn. Enligt mina vänner i styrelsen för BSKV, så har hon fått goda vitsord från dem.
Vi bör kanske ha in fler kvinnor inom ishockeyn?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Det är precis det jag menar. Det är så lätt att peka finger och säga att "nåt" måste göras. Men innan man sätter in läkarvård så måste man ju göra en undersökning för att se vad som skall botas. Mycket av det som cirkulrerar tror jag är gamla saker som redan är åtgärdade på olika sätt. Det ska bli intressant att ta del av årsrapporten där en hel del kommer att belysas.

Det vi ska lägga vår energi på att att försöka hitta vägar där VI supporters kan hjälpa till.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: hehe, ja han härstammar ju ifrån Bohus, kanske Busen e med på ett hörn han med.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: good night
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling:
Skall vara med antalet SM-guld då...

Tradition finns det.
Krav finns det.

Brynäs kan av någon anledning inte leva upp till förväntningarna.
Omvärldsanalys kan vara ett område där föreningen har lite att göra...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: jag vet inte vem som gjort fel. jag ser bara att fel har begåtts. om jag var mer insatt i klubben skulle jag jobba aktivare, det kan jag lova. nu har jag inte tid för det! däremot hoppas jag göra andra här uppmärksamma på vad som är fel och vad som kan förändras. så att de i sin tur kan påverka klubben.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse:
Gäller det Bomhus bastubeförening så är säkert Huge inblandad på det ena eller andra sättet :-)
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: tror du att vi på något sätt matchar de stora inom svensk hockey, och isf vilket område då? Vilka områden ligger vi efter med mest?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Någon eller några ansåg väl att de var kompetenta. Vart eller hos vem felet lgger vet inte jag och säkert inte du heller. Så innan pajkastningen börjar så tycker jag att du skall leta reda på VEM du skall kasta dina pajer, att stå utanför och kasta på måfå lär inte få ordning på klubben, dessa medel skulle inte ens få ordning på Bohus bastubeförening OM det nu finns en sådan. Det är viktigt att hjälpa föreningen med bra förslag på duktigt folk. Vad gäller marknadsföringen så tycker jag att Karin Gustafsson i nuvarande styrelsen besitter en ganska gedigen utbildning inom just marknadföring och jag är säker på att hon kan tillföra en del.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling:
Snuskpelle. Har du ingen moral alls... :-)

Inget problem med diskussionen, dock är det ibland problem att veta vem du riktar dig till med frågorna.
Lite mer distinkt där, kanske?
Annars är det ok!

När det gäller förbättringsarbete är det bra att ta steg för steg under kontrollerade former.
Nästa steg för Brynäs torde vara att våga lyfta blicken mot toppen och se vad som krävs för att nå dit...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: med er båda. om det funkar för dig?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: precis lasse, man måste hitta folk att byta ut med. det håller jag med om. det kan vara ett problem. eller är det de? tycker du att brynäs lagt ner mycket tid på att söka folk. gamal spelare blir sport- och marknadschef. gamla trötta gävlebor blir nyförvärv. för mig känns det som att om man väl lagt ner tid på att söka folk kunde man ha hittat några.

ok, att vissa saker kanske har vänt, men vi måste ändå fortsätta att utvecklas.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling:
Diskuterar du med GävleLasse eller rackham?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: håller du med mig om något ? Vad är din åsikt om spelartruppen och lagledningen?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: Jag tror att uthållighet är nyckelordet. Skutan HAR vänt, även fast de sportsliga framgångarna uteblivit den här säsogen. Men VEM skall klandras? Spelarna, Styrelsen, Sportchefen, marknadsavd. Ledarna..Eller allihop? Visst skall alla ta lärdom av det som hänt men jag tycker att Myling är lite väl radikal som vill byta ut hela kittet. Samtidigt får Myling det att låta så enkelt, man måste ju först hitta folk att byta ut med och det är inte gjort i en handvändning.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling:
Framför allt en förbättring...
Inte förändring för förändringens skull.
Det finns en del att förbättra.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
rackham: men även du vill väl se en förändring, eller?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling:
Visst kan man vara radikal.
Snäppet viktigare är nog dock att vara uthållig.
Jag tror inte på några revolutionerande lösningar.

Hårt arbete.
Med tydlig målsättning!
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: "Att något radikalt måste ske låter väldigt "allvarligt", därför tycker jag att du skall tala om för oss "ovetande och orealistiska" vilka radikala förändringar som måste ske. Skriv nu inte typ byt ut den och den och fixa pengar... Vem skall bytas ut? Vilka poster skall förändras. Ge mig argument istället för att sväva runt rent allmänt."

Det har jag ju tjatat om sen jag började skriva här på forumet. Ny lagledning, ny sportchef, ny marknadschef och nya spelare. visst allt detta ordnas inte över en natt. jag säger inte att allt måste ske inför nästa säsong, även om det är min önskan. jag tycker att brynäs kört fast och man behöver en omstart (att trilla ur är kanske inte så dumt, finns bra exempel i fotbol DIF och Malmö FF, som rensade utt och gjorde om föreningen). Att jag vill se en så "radikal" förändring beror på att jag tror inte att de resurser man har räcker till, jag har gett upp hoppet om det. jag tror att man behöver tänka om både vad det gäller spelartyper på plan, samt de "spelartyper" som vuxit fast i föreningen och tar upp golvyta på kansliet.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
70 Rodrigues:
Vi får acceptera att magico ej vill kontakta personer. Jag har själv försökt komma i kontakt med honom, men misslyckats. För att skapa en kontakt krävs att bägge två vill det. Finns inte mer att tillägga..
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Nej jag vet faktiskt inte vem som började med att kalla magico och munkas för dysterkvistar. Sedan är det en annan femma att du självmant sållade dig till det gänget redan första dagen.

Att något radikalt måste ske låter väldigt "allvarligt", därför tycker jag att du skall tala om för oss "ovetande och orealistiska" vilka radikala förändringar som måste ske. Skriv nu inte typ byt ut den och den och fixa pengar... Vem skall bytas ut? Vilka poster skall förändras. Ge mig argument istället för att sväva runt rent allmänt.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: "jag tycker inte det är kul att bli nedtryckt pga mina åsikter."

Det tycker inte jag heller... *snyft*
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
aphac: Hinner nog bli ett par skador/sjukdomar innan matchen på torsdag :-))
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
aphac: Måste gnälla på nåt när dom inte förlorat:-))

JÄVLA ISMASKIN !! AVGÅ!!!
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
aphac: Ja, vi kan behöva allt rassel i kvalserien för där blir det tufft.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Magico: Här har det varit uppehåll i serien och tid till att samla krafter. Men inte fan görs det här på GB:n inte! Ni som har "diskuterat" här under denna tid har ju fört HS till annan dimension:- Vi har inga matcher att skriva om så vi gnäller på allt och alla.

Ang. Brynäs så hör detta: ALLA ÄR FRISKA OCK KRYA!!!!!!!!! Just det!!! Klubben med alla skador har alla med,när hände det senast? Cupen i Brunflo senast kanske och då pratar vi augusti.

Ps.Jag räknar inte Sulku och Jesper B. till laget längre.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Skit i vad andra tycker.Här har alla rätt att tycka vad dom vill.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Magico: definitivt, det är många här som tycker som oss. jag tycker inte det är kul att bli nedtryckt pga mina åsikter.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: Min ambition här inne är att få folk att inse att något radikalt måste ske i föreningen brynäs. en total ändring i inställning både hos dem som jobbar med klubben och följer den. Jag vill att alla som är så himla positiva ska inse att saker och ting inte står rätt till i föreningen. Att brynäs är på väg mot hockeyns bakgård. Och jag tänker iaf inte sitta hemma och acceptera läget. jag tänker göra min röst hörd här även i fortsättningen.

Lasse, visst är det väl du som har hittat på att kalla oss dyterkvistar. ett väldigt bra och förnärvarande väldigt passande namn. kanske en ny supporterklubb kan födas!
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Metal Guru:
Jag har då inte följt Mora i detalj. Jag reagerade bara på ett resultat matchen efter det att han stack. Så helt fel borde du nog inte ha... :)
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
ERIKSSON47:
Jag tycker att januari och februari har varit ganska likartade sett från Moraperspektiv. Så före eller efter stor-Hossa gör ingen skillnad. Tycker jag då. Men jag är väl ute och cyklar, som vanligt...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Metal Guru:
Jag är medveten om att Hossa spelade hela Januari för den klubben, men jag ville bara påpeka att spelet inte direkt var det samma efter Januari (Nu har det dock inte blivit så många matcher denna månad)...

Men, men...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Förlåt. ERIKSSON47:
Tyckte du sa att Mora föll ihop som ett korthus efter det att Hossa lämnade MIK, men jag måste läst för hastigt.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Metal Guru:
Sa jag något om att han var kvar???
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
ERIKSSON47:
Fel. Hossa spelade hela januari.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
88Lindkvist:
Svårt att säga, de föll iaf ihop som ett korthus efter det att Hossa lämnade dem. Visst skulle vi som Brynäs-fans få något att le åt om fallet blir lika igen... :)
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ambroo: Nä men Mora kommer väll inte å vinna nå nu utan dom viktiga spelarna som har stuckigt??
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
88Lindkvist: Betydelsen där är kanske inte lika stor som det faktum att Huselius och Tallinder inte kommer att finnas med i LHC...
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Vad tycker ni om att Lilja inte ska spela nå mer för Mora då??? är det kört för dom nu eller???
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Lilljanne: Visst kostar dom, det får man räkna med. Men säg vilken marknadsförare av rang skulle få en bra renomé om de inte drog in pengar? Det spelar ju ingen roll om de har högre lön om de får igång ett bra koncept som drar in mycket kosing.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Lilljanne: OM munkas är Brynäsare så har han ett bizarrt sätt att visa det på. Men vi är alla olika som mäniskor och detta "Brynäsfan" har valt att göra sig rolig på Brynäs bekostnad och detta finner jag skumt. Men säger han att han är Brynäsare så får jag väl tro honom, jag är ju "Naiv" ;)
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: Janne fick väl jobbet istället för högre lön, när han var som bäst -99. Självklart finns det folk med rätt utbildning och erfarenhet för jobbet. Men dom kostar och är alltså inget för BIF.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Busen: Visst är det så! munkas är ingen brynäsare. Hur det är med dom andra är svårare att gissa. En ledtråd är väl dom här nidbilderna som sprids. Hur många brynäsare hånar der Ove?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Lilljanne: Jag tror att prio nummer ett skulle vara att se över marknadsavdelningen lite. Visst tror jag att Janne Larsson gör sitt bästa men jag tror att vi behöver ha in en ny person där, en som ÄR marknadförare och som har jobbat länge i branschen. Nån med kontakter.. Svårigheten är ju att hitta en sån. Men Janne kan gott vara kvar men han skall ite "bossa" över det så att säga.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: Om man tänker efter så är det bästa sättet att så splitring inom en förening att ge sig ut för att vara medlem. Fast man i själva verket hejar på nått helt annat. Kan det vara så med vissa av dysterkvistarna här på forumet?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Jag vill påminna dig om VEM som satte dig i facket "dysterkvistarna", nänligen du själv. JAG har aldrig placerat dig i ett fack. Att du har en åsikt förstår jag, det jag reagerade på i fredags var att du slutade diskutera så fort magico kom in och började nån slags pajkastning. När jag sen logga på igen så får jag se en tråd som du startade som heter nåt i stil med "Dysterkvistarna segrar", vad är DIN ambition här på forumet? Är det nåt i stil med "Nu är jag så besviken på Brynäs så att jag ska övertala all brynäsare att sluta hoppas på framtiden"
Att diskutera här har ingenting med att "segra" att göra. I alla fall inte för mig, jag vill försöka få oss fans att jobba åt samma håll. Hur du än vänder och vrider på det så HAR det utmynnat positiva saker ut ur diskussioner här. Fröet till Insamlingen förra året har jag fått höra såddes här på forumet.

Visst har jag insett, eller snarare inte beskyllt er för att vara samma person, TROTS att jag själv blev beskylld avd ER att jag var Huge.

Så frågan är VEM/VILKA som skall se över sitt agerande här.

Jag är kritiskt till mycket inom Brynäs organisation, men jag väljer att ta upp detta EFTER den här säsongen. Nu är det annat som jag prioriterar.

Jag må vara naiv, men är det nånting som är naivt här i livet så är det just att älska någonting, och jag Älskar Brynäs. Svårare än så är det inte.

Att hela tiden läsa inlägg om saker som "har hänt" eller Inte har hänt" sedan 70-talet etc, osv. tycker jag är negativt. Jag vill att VI skall se framåt istället för att älta i det gamla.
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
Ove Myling: Åkej, vi byter ut ledningen. Vilka ska bort? Du vet väl att ordföranden är rätt färsk och att styrelsemedlemmarna byts ut med jämna mellanrum ändå? Vem ska bort och vem ska in? Och hur ska dom nya fatta vad som ska göras och hur? Du och några till tycks ha full koll på vad som är fel. Berätta, hur ska den nya styrelsen jobba?
Kommentera

Sv: Nåt Positivt!!!
GävleLasse: Ja, Lasse jag har en egen åsikt. Tyvärr för dig så hamnar jag väl i facket för "dysterkvistar". Jag tycker det är bra med olika åsikter, det skapar en framåt rörelse.
När vi har diskuterat tycker jag att vi är ense om en hel del. I mångt och mycket har även du en väldigt kritisk synvinkel. I annat en väldigt naiv syn, allt enligt min uppfattning.
Det som är extra roligt är att du är en av få som verkligen insett att munkas, jag och magico är olika personer. med en annan syn på saker och ting än många andra här på forumet. nu tycker jag att åsikterna börjar utjämnas, det är många fler som faktiskt ser att något måste göras med brynäs.
jag håller med dig om att gävleborna inte sätter stolthet i att heja fram sitt lag. men om så vore att de (vi) gjorde det skulle vi likt förbannat spela i kvalserien. Förändrinen måste ske på annat håll (ledningen) så får vi det andra på köpet. Hur supportrarna agerar är för mig sekundärt. det är hur spelare och ledare agerar som är det viktigaste för mig.
Kommentera

506821 · »