Brynäs IF

713257 inlägg · 7953 ämnen

Rudslätt?

676836 · » Till forumet


Sv: Rudslätt?
Enligt en tysk skribent på forumet på difhockey.se har Rudslätt skrivit på för det tyska laget Cologne Sharks för nästa säsong, någon tysk tidning som skrivit det.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
sylf: Den kollar som du såg i landskampen igår är en slovakisk center och inte han i SSK.

GävleLasse: det är ju inte så konstigt att folk vill ha tillbaka gamla Brynäsare. Men vet vad dom går för sedan tidigare och när deras lag gästar Gavlerinken är det ju just dom som man håller ett extra öga på - åtminstone gör jag det. Om dom då spelar bra ser man det tydligare än om andra gör det...

Andreas Johansson vore givetvis ett riktigt drömförvärv, men den mannen har väl Färjestad i tankarna misstänker jag, om han nu kan tänka sej att flytta hem till Sverige.

Tycker att BIF ska värva åtminstone en etablerad back och en etablerad ytterforward som vet hur man gör mål. Boumedienne och redan nämnda Johansson vore idealiska, sen hur realistiska dom är vet jag inte, men Boumedienne känns absolut inte omöjlig om SSK åker ur, vilket dom mycket väl kan göra.

Umicevic är en riktigt bra prospect som jag gärna vill ha hit, men någon färdig toppspelare är han ännu inte.
Kommentera

Sv: Rudslätt?

sylf: "Pajen" i Brynäs??Det vore nog jäkligt kontroversiellt iaf,men det är en jäkligt bra spelare,center är han oxå!!

Fattar inte varför man INTE skulle plocka spelare från allsvenskan,det finns riktigt bra spelare är oxå,så jag tror att våra värvningar kommer att ske därifrån,sen får ju dem som hoppas på klassvärvningar drömma vidare,för några såna kan vi ju glömma.........Mapletoft?NEJ TACK!!!

Kommentera

Sv: Rudslätt?
Huss: Den har jag varit inne på jag med fast med tesen om att vi har nog med spelare som står under utveckling s a s. Att ta in en back med elitserierutin är ju inte samma sak som att ta in en från allsvenskan.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
GävleLasse: Du ser, min kombinations/mix teori gick slutligen hem ! :-))
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Huss: Jag tror att det bästa är att ha en mix. Vi har några unga backar redan idag och Värvar man fler backar så kan man fortsätta att mixa upp backbesättningen men någon yngre back som har elitserierutin och någon mer etablerad back typ Boumedienne eller liknande.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
GävleLasse: Jag skulle mer än gärna se Tuulola i Brynäs igen. En av de bästa backar som burit Brynäströjan. Någonsin.
Frågan är bara om vi skall jaga kortsiktiga lösningar eller om vi skall sikta på någon yngre förmåga?
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Huss: Men nu har vi varken en frisk Sulku eller en 35 årig Sjödda... Tuulola har gjort bra ifrån sig i alplandet och jag tror inte att han skulle göra bort sig alls i Brynäs. Han må vara lite gammal men jag tror verkligen att han kan spel ett eller två år till på ES nivå.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
GävleLasse: För det första Tuulola är en ikon, inte en spelare...
Sen är det väl knappast Kupan och Örat vi skall jämföra Tuulola med utan snarare en frisk Sulku eller en 35 årig Sjödda.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
sylf: Mapletofts 12 mål och 6 assist på 27 matcher vittnar om att det är en bra spelare. Han spelar ju inte i ett vinnarlag direkt ;)
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Huss: Tuulola skulle lätt ta en plats i Brynäs, alla dagar i veckan. Han är en defensiv klippa som skulle vara perfekt tilsammans med t ex Lavins, Johansson, Casselståhl eller Sunken som har mer offensiva kvalitéer.

Ställ Tuulola mot Kuparinen eller Öhrstedt... tanken är skrattretande.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
GävleLasse: Håller med, det känns inte som varken Ragge eller Tuulola är några framtidsatsningar direkt. Bägge började varva ner för ett par år sedan. Då kan vi lika gärna jaga Limatainen, Thomas Johansson och Mika Strömberg. Nu behöver vi några i sin prime.
Sen var det där med ekonomin bara....
Kommentera

Sv: Rudslätt?
GävleLasse: Bommen och Dragan OK,dom skulle jag ta emot med öppna armar.MIF ? ja,kanske Söderberg.SAIK ? ja,kanske Paulsson.LIF ? Inte någon! Möjligen Persson,då skulle jag kunna tänka mig att hata honom lite mindre.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
sylf: Sedan tycker jag att man skall hålla ett öga på t ex SSK som lär få banta sin trupp rejält nästa säsong.

Josef Boumedienne
Justin Mapletoft
Dragan Umicevic
Miroslav Zalesak

För att nämna några man kan buda på. Sedan finns det säkert en hel del guldkorn i MIF, Skelle och Leksand allt beroende på vilka som spelar i ES nästa säsong.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
mattiaskarlgren: Sanny är inte ens en bra spelare,en gåta att han kan va med i landslaget,fast å andra sidan tyckte jag att jag såg Kollar där också.........

Det duger inte att värva på chans eller i AS om man vill framåt,nu måste klubben vara med och slåss om dom stora elefanterna som byter klubb eller flyttar hem från utlandet.Börja med att locka hem Andreas Johansson.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Brynäs1912: Det verkar finnas en väldig vilja att "ta hem" gamla Brynäsare. AA gjorde precis samma säsong som förra året i Mora. En bra start på säsongen men sedan dalande under hela säsongen. Hans indianare mot oss säger en del. Nej låt AA, Rudslätt å de andra utflugna förbli utflugna så tar vi in riktig kompetens istället.

Det har varit en del spekulationer om Tuulola och jag hoppas verkligen att ha skriver på för Brynäs igen. Nog för att även han är en "gammal Brynäsare" men man får ha i tanke under vilka premisser han lämnade Brynäs. Vi hade helt enkelt inte råd att behålla honom då.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Rudslätt längtade till stockholm, en anledning att han stack till djurgården då. tror att han inte känenr för att flytta nu heller, glöm han istället.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
mattiaskarlgren: Efter tacklingarna på Björne å Aarnio fick det va nog!

HATA SANNY!
Kommentera

Sv: Rudslätt?
lillovechkin: Håller faktiskt med dig. Sanny har gjort sitt och är bara en breddspelare för BIF
Kommentera

Sv: Rudslätt?
kentalalarsson: Den dagen Sanny Lindström drar på sig brynäs-tröjan och skriver på för oss...Tänker jag faan i mig ringa till Mormor (eller omdet är sjödda som e sportchef då) å klaga tills han ger sig!

Jag HATAR Sanny som f*n:D! hehe
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Db_04: Kan stämma, jag säger bara vad jag såg och Thoft var riktigt het (3+2) och skulle kunna blomma ut till en bra spelare i Brynäs :) men ingen garanti :D
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Db_04:
Jaså..?Vänta bara när vi kommer med den tjocka plånboken om något år..
Vi får ge oss på den ryska marknaden.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
kentalalarsson: ne ni ska låta bli ilves lirarna :)
Kommentera

Sv: Rudslätt?
65selander:
Hmmm- anade att han hade det så hemma:-)
Han sa inte så mycket när han spelade i Brynäs.
Kommentera

Sv: Rudslätt?
mattiaskarlgren:
Vill se två tyska spelare som kan svenska...kommande säsong:-)
Petri Kontiola Tappara -84 samt Jussi Pesonen Ilves -79.
Sanny Lindström Timrå vore helt okey, men jag tror han har kontrakt 2006/2007, men sedan...
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Peja: Han lämnar inte Sthlm om inte kärringen ger order om det
Kommentera

Sv: Rudslätt?
Rudslätt är en klasspelare och han är dessutom alltid jävligt bra mot Brynäs, men å andra sidan är han inte någon ungdom längre. Men skulle inte ha nåt emot om han kom.

JAR IL? Hockeybockey-lag i korpen eller vad?
Kommentera

Sv: Rudslätt?
mattiaskarlgren: Rudslätt vore kanon för Brynäs men den där Thoft de låter som en utfyllnadsspelare.... JAR IL ? Norska andraligan va???
Kommentera

Sv: Rudslätt?
mattiaskarlgren:
Har vi inte tillräckligt med spelare i den kategorin?
Kommentera

Rudslätt?
Varför inte försöka värva tillbaka Daniel Rudslätt tex? En poängmaskin som tidigare spelati BIF. En riktigt bra spelare som man vet producerar..

Sen som jag skrev tidigare. Andreas Thoft i Jar IL var ruskigt bra den matchen jag såg!
Kommentera

676836 · »