Brynäs IF

714667 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1011242

Sv: Brynäs IF - Västerås IK 080319
mattias - 74: Matchen igår kan kortfattat beskrivas som nervigt i första, förkrossande överlägsna i andra och i sista fick vi se exempel på varför Brynäs ligger i kvalserien med horribla markeringsmissar och osäkert målvaktsspel som kännetecken. Di gamle dominerade medan det i övrigt såg rätt tafatt ut. Hermansson försökte få lite fart på Hutten men den bromsklossen stod mest drömde sig till Helsinki nästa säsong. Månsson slet och rev men herregud, puckbehandlingen (om han ens kom åt den i kontrollerad form…) var bedrövlig. Widing körde på med skygglapparna, inte ens när Molin nästan slog sönder egna klubban mot isen och skrek sig hes i ett två mot ett läge lyckades Widing få iväg en pass. Men, men, mot ett VIK som är klassen sämre så räckte det och blev över.
Hackigt och på kryckor, flödet saknas men nog blir man glad i själen när Dacke med små nätta rörelser gjorde bort halva VIK femman gång efter annan.
Skall bli spännande att se matchen mot charmiga mediafavoriten Leksand, då kommer vi verkligen få en värdemätare.
Lustigt nog så påminner Leksand lite om fotbollens Hammarby tills för en 5-6 år sedan, charmigt södergäng, många och trevliga fans, mediafavoriter och inte minst ständiga förlorare….
Kommentera