Brynäs IF

713420 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1018208

Sv: Mora IK-Brynäs IF den 27/3-08
70 Rodrigues: Om nu Månsson sticker till indianerna så lär han knappast utvecklas speciellt mycket. Han kommer att användas som energispelare som den brunkare han är. I det fallet är det nog snarare frågan om två saker. Lönen och chansen att vinna en titel.

I Nicks fall så lär han vara högvilt i ES många lag söker en offensiv högerfattad back. Det skulle inte förvåna mig om han hamnar i Timrå, Frölunda, Linköping eller Färjestad nästa säsong. Med den begränsade budget som Brynäs har så måste man satsa sina pengar på rätt spelare. I Brynäs är det ingen merit att vara högerskytt eller offensiv back. I den rollen har han försvunnit i mängden. Att han säkert skulle göra succé i ett annat lag finner jag inte som en omöjlighet tvärt om. Men nu är det BRYNÄS intressen som är det viktiga. Skall man behålla en dyr spelare så måste han passa in i lagbygget och tillföra spetskompetens i sin roll. Man kan inte behålla en spelare bara för att han är så bra att han säkert skulle göra succé i ett annat lag.

Jag gillar Angell och unnar honom all framgång i världen men levererar han inte mer än vad han gjort den här säsongen så får han göra succé någon annanstans.

Vad Czarnecki har för spelidé får visa sig precis som det blir med Angell. Passar han in i den spelmodell som man vill spela? Gör han det och man känner att man vill satsa på Angell så skall man förlänga kontraktet men absolut inte som artist.
Kommentera