Brynäs IF

711076 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1040073

Sv: Silly Season 2008 / 2009 [A new beginning]
mattiaskarlgren: Kristan ja... han hade ett otroligt försvar bakom sig med åtminstone 4 men oftast 5 spelare jobbade hemåt. Vem som helst kan spela bra då INKLUSIVE Sperrle som då också hyllades.
Att jag vill ha bäckström tillbaks som första center vet nog alla men jag tror att vi kommer få en bra första center till slut.
Att kalla detta lag för allsvenskt visar bara din okunnighet i hockey, vi har topspelare som Brendl och hårt jobbande forwards och backar vilket alla lag behöver.
Jag tror inte vi kommer att ta SM-guld, kanske inte ens ta oss till kvartsfinal men att klara oss kvar kommer vi nog göra.
Vi har spelare som kommer troligtvis bli ännu bättre i år och då tänker jag på Alcén, Andersén och Markström samt har vi värvat in Granström som jag tror faktiskt kan gå in o bli lite av en favorit i Läkerol Arena, efter att ha granskat alla Kvalmatcher som jag har på Mora i KS hemma.
Och Markström ja... om han kan slå Hurme och Belfour överlägset... ja då vet inte jag vad gossen har och bevisa, dock kan jag höja ett varnande finger, första spaden är ingen dans på rosor givetvis och ännu mindre i Elitserien. NHL scouter kan ha fel, journalister även så och även läktarpoliser som har sett grabben spela i Kvalserien men det ska göra mycket till.
Daniel Larsson fick fritt framträde så fick Honken och Lundqvist se vart de är idag. Att ta in en överbetald diva som Kristan (ja det antar jag att han är då han krävde stora pengar efter en bra säsong)
Kommentera