Brynäs IF

716762 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066626

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Håller med i dina analyser, men tror inte att Björne Dee och Molin nånsin kommer att vakna till respektive upphöra med fumlandet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
AVGÅ: Nä, jag både hoppas och tror att du får fel där. Danielsson är normalt en bra kontringsspelare, men varit ur form/matchotränad hittills. Angående Molin, så är ju just hans puckkontroll tillsammans med skridskoåkningen hans trademark. Men "gubben" är 37 år och kroppen behöver lite längre startsträcka nu bara. Max ett par tre matcher till, sedan stor skillnad, tror jag.

I övrigt tror jag tyvärr vi kan använda DIF-matchen som blueprint mot TIK. Tror helt säkert att TIK kommer spela mer avvaktande än de normalt gör, likt DIF, för att utnyttja Brynäs oförmåga att föra spelet och minimera Brynäs stryka, dvs spelvändningarna. Mitt tips 1-4!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
AVGÅ: Ikväll kommer Brynäs ut som ett nytt lag, med stor revanschlusta efter den usla matchen senast. Historiken visar dock att sånt inte spelar nån roll när det gäller Brynäs IF, matchtipset blir 1-3! Naturligtvis gör ingen forward mål, den enda som kunde göra det har dom sålt!
Kommentera