Brynäs IF

715843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066658

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Håller med i dina analyser som känns genomarbetade och vettiga.
Huss förslag att kasta in 2 oprövade juniorer låter väldigt oövertänkt och förhastat. Finns ingen anledning att efter 2 vinster och 1 förlust börja dribbla med laget, bara för att vi gör en medioker match mot Djurgården.
Det var trötta skallar som till största delen låg bakom den förlusten och inte ett havererat spel.
Danielsson och Molin är smarta och rutinerade rävar som gör sitt jobb mkt bra, och brädar enligt min mening både Thegel och Rödin, trots att man ännu inte har nått full kapacitet i spelet.
Ikväll gäller det att vara på tårna och spela med stort tålamod och vara berdda på att Timrå även kan komma ut och försöka ligga hårt på våra backar.
Tror dock att dom kommer att kopiera Djurgårdens taktik, den som vi själva var så lyckosamma med...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Huge: Ja, jag är rädd att fler och fler lag kommer att kopiera "DIF:s" taktik. Ifjol var det DIF och Modo och kanske Challe redan då en match med sitt TIK. I år kanske lag som SAIK och Rögle, Luleå följer efter.

Dock, positivt är att jag ser mycket bättre förutsättningar i att kunna föra spelet, denna säsong, även om vi kanske får vänta 5-10 matcher till. Då är det främst det jag har sett av Dixon, i jämförelse med Hauhtonen, som får mig att tro det. Även Sandin.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Huge: Ja Micke Johanssons ogenomtänkta drag att slänga in juniorer som Josefsson m.fl. mot Brynäs var egentligen rätt dumt.
Våra juniorer som är favorittippade i J-20 kan säkert inte bidra någonting...

Dessutom om trötta skallar låg bakom förlusten mot DIF, hur trötta lär inte de vara mot Timrå och vore det just därför inte en bra idé med lite pigga skallar?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Huge: "Danielsson och Molin är smarta och rutinerade rävar som gör sitt jobb mkt bra,"

Ehh.........
Kommentera