Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1085765

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Poffa: Brynäs ligger femma och det är kanske till och med bättre än förväntat. Det enda som räknas är tabellpositionen. Efter 55 omgångar så har vi facit (eller efter slutspel eller kvalserie i tillägg). Laget är inte bättre eller sämre än vad tabellen säger så är det bara, det spelar ingen roll om vinsterna kommer i klump eller är utspridda, givetvis gäller det att pricka formen i ett evt. slutspel eller en kvalserie men annars gäller helt enkelt ett medelvärde av allt som har astakommits.

Just nu ligger Brynäs före Hv71, Färjestad och Frölunda, sug och njut i stället för att klaga så förbannat så blir tillvaron något skönare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Vas(s) brynäsare hjälte.
"Janos Vas har haft en lyckad landslagshelg hemma i Budepest när Ungern tog sig vidare till den sista OS-kvalrundan, som spelas i början av nästa år.

Ungern spelade en direkt avgörande match mot Litauen ikväll om vilka som skulle ta sig vidare från kvalgruppen. Ungern vann med 5-2 och Vas stod för två av målen, 1-0 och 4-2.

Totalt stod Brynäsanfallaren för fyra mål och en assist på de tre kvalmatcherna och var trea i poängligan bakom landsmännen Balazs Ladanyi och Gabor Ocskay. "

Hoppas att detta kan ge killen en liten självförtroendeboost.
Kommentera