Brynäs IF

715471 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1098237

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs IF 8/12-08
arnio: Vas har producerat skapligt i AHL och jag tror att han haft svårt med den svenska modellen. Tillsammans med Wanvig och Dix så kan man få till ett spel som mer liknar AHL.  Vas är bra vid sargerna och har ett bra skott. En snabbare release än t ez Widing. Både Dix och Wanvig har serveat mackor till Widing som brännt det mesta. Kanske Vas har bättre förmåga att producera?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs IF 8/12-08
GävleLasse: Samtidigt borde väl Vas vara den som har lättast att ställa om (tillbaka) till den svenska modellen då han är uppvuxen med den?
Sen kan jag hålla med om att du måste vara snabbare på avslut om du lirar med två transatlanter.
Kommentera

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs IF 8/12-08
GävleLasse: Vas bra vid sargerna? Jag har sett det som hans största problem, att han är den i laget som sämst skyddar och behåller pucken vid sargen, tappar alltid kontrollen så snart en back lägger en hand på ryggen. Granström, Dacke och även Sandin, tom Hermansson och Widing ligger klasser före på just den detaljen. Tycker jag.
Kommentera

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs IF 8/12-08
GävleLasse: Visst kan han få ett lyft av omgivningen men jag tycker att han har sett himla loj den senaste tiden. Ingen skridskoåkning, taskiga passningar och dåligt positionsspel. Förvisso har han ett bra skott men Silvers smarthet och spelsinne tror jag kan dra mer fördel av mackorna som kan förväntas serveras av Dixie och Wingding. Annars vore det kul att se gammelsmurfen ta tillvara på ytorna som transatlanterna skapar.
Huvudsaken är att Markström står för då ska det mycket till om vi inte vinner mot Modo.
Kommentera