Brynäs IF

714230 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1142616

Sv: Silly Season 09/10
Minst 2 etablerade och kvalificerade spelare ska värvas... en målskytt och en lass-back. Fast jag säger bara ett namn... KYLE Wilson!!! Denne behövs, och hans kontrakt går snart ut.

Staffan Kronwall, ja, visst, han är väl en helt okej back, men inte den där klass-backen Brynäs skulle behöva först o främst. Fast visst, en back till kanske inte vore så fel... Dem andra 2 centrarna är inget för Brynäs... vi behöver nåt med lite mer klass... jag menar, behöver vi spelare för 3-4:e kedjan, så kan vi lika gärna ta egna killar! Ska man värva, så gör det då ordentligt, och inte halvdant. Det ska vara värt pengarna... så hellre att man värvar en spelare som är betydligt dyrare, som har fina stats, än spelare som är är billigare från allsvenskan, som "endast" har potential... behöver man potential, så kan man ta upp sina egna skickliga juniorer... håller ni med mig?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Jonte321: Visst kan man alltid google fram nåra lirare och hoen så enkelt är det inte. Vill han till europa? Har han inte fortfarande NHL ambiioner? Visst kommer han ut på rknaden så kan ju Sundlöv starta faxen, men han lär inte vara ensam i så fall-

Håller med annars att deär klass som behövs. Stommen ser helt ok ut, bara att försöka byta ut nåra av flopparna och försöka igen för Sundlöv.
Kommentera