Brynäs IF

710505 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1199766

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11
arnio: Tre poäng igår satt där de skulle. Men det är ju skumt att se hur man faller tillbaka efter 2-0. OK, Timrå flyttar förstås upp spelet, men hela Brynässtrategin tycks vara att göras ett eller, let's go crazy, två mål för att sen backa hem, spela på resultatet och lita på Markström. Så värst publikvänligt är det inte. Men nu är det november och svininfluensan och grishockeyn florerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/11

Jompe: Ja när det gäller den biten så kan man ju fundera på vad som är fel. Cz försökte ju att lyfta spelet med en T.O men jag har känslan av att det mer ligger hon Dackell än hon Czarnecki. Dackell är kapten och en ledare i laget. Han är även en väldigt defensivt inställd kille och jag tror att hans tänk präglar hela laget.

Men en annan sak som påverkar är det vanliga slarvet i egen zon när man blir checkad. Man försöker sig på försvåra lösningar. Åker inte skridskor försöker få ut pucken med bzckhand och en massa annat. Deta gör ju att Markan säts på hårda prov och reduceringsmålet Timrå fick igår är ett solklart exempel på detta slarv. Man leder med 4-0 och slår en indianare när man står utan press. Sånt FÅR inte hända även fast man leder med 4-0

Kommentera